Articol scris de Bianca Dumitru
Tânărul portar al celor de la FCSB este la prima prezență în lotul naționalei de seniori. Vlad a făcut primele declarații după convocarea lui Mirel Rădoi, vorbind despre cele mai importante sfaturi pe care le-a primit de-a lungul carierei, dar și despre cum gestionează momentele în care nu este folosit ca titular.
"Trebuie să te pregătești foarte bine când nu joci, ca să fii pregătit să dai totul în momentul în care prinzi postul de titular. Motivația trebuie să o ai în fiecare zi până când te lași.
Beijing 2022
Jocurile Olimpice de iarnă PyeongChang 2018, ediția la care România a revenit în Top 10
01/02/2022 LA 12:28
De-a lungul timpului am primit multe sfaturi, dar cel mai important a fost să intru cu plăcere pe teren și să mă bucur de fiecare clipă în care joc fotbal", a declarat Andrei Vlad pentru FRF TV.

Vlad visează să joace la Olimpiadă

Goalkeeper-ul a vorbit și despre importanța calificării României la Jocurile Olimpice. Andrei Vlad a spus că își dorește să meargă la Tokyo, considerând că aceasta este o șansă unică în cariera sa. FCSB a declarat că nu le va permite jucătorilor să onoreze telegramele de convocare, echipa fiind implicată în calificările pentru Conference League, în acea perioadă.
"Îmi doresc să merg la Jocurile Olimpice. Să vedem dacă voi fi lăsat de club. Cred că e ceva ce se întâmplă o dată în viață și, dacă ai șansa să mergi acolo, trebuie să te bucuri de aceste jocuri", a spus Vlad pentru sursa citată.
Echipa României pregătește în aceste zile, la Mogoșoaia, partidele amicale cu Georgia și Anglia. Primul meci se va disputa pe 2 iunie, la Ploiești, urmând a fi prima partidă cu fani în tribune de la începutul pandemiei.
Beijing 2022
Primii sportivi români au ajuns la Beijing. Imagini spectaculoase din bazele sportive
30/01/2022 LA 13:49
Beijing 2022
România a avut două clasări în Top 6 la Jocurile Olimpice de iarnă Albertville 1992
25/01/2022 LA 16:25