Articol scris de Răzvan Cîrceag
În vârstă de 25 de ani, Larisa Iordache are în palmares o medalie de bronz la Jocurile Olimpice (Londra, 2012), două de argint şi două de bronz la Campionatele Mondiale, precum şi 7 de aur, 7 de argint şi două de bronz la Europene.

Aurul, visul suprem pentru Larisa Iordache

Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
La Jocurile Olimpice din acest an, gimnasta româncă visează să-și treacă în palmares primul ei aur olimpic.
"Mi-am propus să depăşesc orice obstacol. Mentalitatea mea este alta faţă de acum 8 ani, chiar şi de acum 3 ani. Am luptat şi m-am întrecut pe mine în fiecare zi", a declarat aceasta pentru AS.ro
Pe 27 iunie, mama Larisei Iordache a murit, iar asta face ca ediția din acest an a Jocurilor Olimpice să fie și mai importantă pentru ea. În cadrul aceluiași interviu, gimnasta a dezvăluit cum o ajuta mama ei să-și urmărească idolul: pe Nadia Comăneci!
"Mama mea mi-a făcut rost de casete, de cărţi, de orice informaţie de Nadia Comaneci. Mă uitam tot timpul, mă uitam la nunta ei, la concursurile ei filmate. Chiar dacă nu ştiam să citesc, o puneam pe mama să-mi citească, mă uitam la ilustraţii. Oarecum, un pic din povestea ei mi s-a imprimat mie. Îi vedeam cum vorbeau, cât de fericiţi erau parinţii mei că mă vor duce la lot. În acel moment mi-am zis: ok, de azi înainte nu trebuie să-i dezamăgesc şi nici pe mine", a mai declarat Larisa Iordache pentru AS.ro.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06