Larisa Iordache trece prin momente grele, în încercarea de a câștiga o medalie olimpică. Gimnastica a fost foarte aproape să rateze competiția de la Tokyo din cauza unei accidentări.
Sportiva noastră a obținut calificarea în finala de la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, însă ghinionul a continuat, din cauza unei aterizări nefericite, a încheiat exercițiul în lacrimi. În urma unui test RMN, sportiva a primit un diagnostic de entorsă metatarsiană. Din fericire, Iordache și-a reluat antrenamentele, cu infiltrații și ședințe de fizioterapie, astfel ea va putea concura pe 3 august, când este programată finala la bârnă, singura probă la care a concurat.

Dureri mari pentru o medalie: ''Ești puternică, Larisa, suntem alături de tine!''

Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
''Larisa Iordache și-a reluat antrenamentele! După infiltrații și fizioterapie, supravegheată de antrenorii Lăcrămioara și Cristi Moldovan, Larisa se pregătește pentru finala la bârnă din 3 august!
Ești puternică, Larisa, suntem alături de tine!'', este comunicatul emis de Federația Română de Gimnastică, pe pagina de Facebook.
Larisa Iordache are șanse mari la o medalie, dacă va fi aptă din punct de vedere fizic. În calificări, cu un punctaj de 14.333 a reușit să termine pe locul al patrulea. România i-a mai avut în competiția de gimnastică pe Marian Drăgulescu și Maria Holbură, ambii eliminați în calificări.
Drăgulescu (40 de ani) este posibil să se retragă, după ce a bifat a cincea ediție a Jocurilor Olimpice din carieră. De-a lungul carierei a cucerit 8 medalii de aur la Mondiale, 10 medalii de aur la Europene, dar nu și-a trecut niciodată în cont un titlu olimpic. A fost aproape la Atena 2004, când a cucerit medalia de argint la sol.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06