Articol scris de Romeo Ene
Mbappe mai are un an de contract cu Paris Saint-Germain, iar Real Madrid s-a arătat interesată de serviciile francezului. Atacantul de 22 de ani trebuie să decidă dacă va părăsi liderul din Franţa sau va alege să-şi prelungească contractul cu PSG.

Lovitură grea pentru Franţa! Mbappe nu va evolua la Jocurile Olimpice

Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
Cotidianul Le Parisien precizează că tânărul de 22 ani nu va participa la Jocurile Olimpice din această vară care se desfăşoară în Japonia, chiar dacă este eligibil datorită vârstei sale. Limita de vârstă este de 23 de ani.
Această ştire vine în contextul în care Marca a precizat la începutul acestei săptămâni faptul că Real Madrid a făcut din Mbappe şi Haaland principalele ţinte de transfer pentru perioada de transferuri din vară. PSG nu va renunţa atât de uşor la Mbappe, oferindu-i francezului un nou contract în valoare de 25 de milioane de euro, cu 4 milioane mai mult decât actuala înţelegere, francezii fiind pregătiţi să-l păstreze pe golgheterul lor.
Însuși atacantul francez a vorbit recent despre importanța luării unei decizii corecte:
"Sunt în discuţii cu PSG. Am spus că mă voi gândi la ce voi face, dacă voi alege să semnez un nou contract cu PSG, atunci va fi o înţelegere pe termen lung. Am spus întotdeauna că sunt fericit aici, fanii şi echipa m-au ajutat întotdeauna.
"Vreau să mă gândesc la ce vreau să fac în următorii ani, unde vreau să joc, iar acum reflectez la acest aspect. În curând va trebui să iau o decizie.", a declarat starul francez pentru Telefoot.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august 2021 și vor putea fi urmărite pe canalele Eurosport.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06