Președintele COSR, Mihai Covaliu, s-a întâlnit joi la Tokyo cu omologul său nipon, Yasuhiro Yamashita. La întâlnirea care a avut loc la sediul Mișcării Olimpice din Japonia au participat din partea română Membrul CIO pentru România, Octavian Morariu, secretarul general COSR, George Boroi, și șeful de misiune Team Romania la Tokyo 2020, Florin Mișcă.
În cadrul acestei întâlniri a fost discutată și apreciată buna colaborare dintre cele două foruri olimpice și s-au stabilit noi proiecte care vizează pregătirea comună a sportivilor. Disciplinele vizate sunt judo, lupte, canotaj, gimnastică, scrimă, tenis de masă, atletism, natație, precum și discipline din sportulrile de iarnă: patinaj viteză, patinaj artistic sau sărituri cu schiurile.

Un judokan român se va pregăti la Tokyo pentru Jocurile Olimpice de la Parsi 2024

Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
COSR transmite că cel mai elocvent exemplu al acestei colaborări fructuoase este bursa obținută de judoka Adrian Șulcă. Sportivul român care este campion olimpic de tineret la Buenos Aires 2018 se va pregăti pentru Jocurile Olimpice Paris 2024 la Universitatea Nihon din Tokyo.
Mihai Covaliu: "Condițiile în care au concurat toți sportivii planetei au fost excelente. Suntem recunoscători pentru efortul depus de autoritățile locale și mulțumim organizatorilor pentru că această ediție a putut să se desfășoare în ciuda tuturor obstacolelor. Vă felicit pentru rezultatele deosebite obținute de sportivii niponi la JO Tokyo 2020.Succes ambelor delegații până la încheierea jocurilor Olimpice Tokyo 2020!"
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06