Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo s-a încheiat cu momentul aprinderii flăcării olimpice, eveniment a cărui onoare i-a aparținut jucătoarei de tenis Naomi Osaka.
După încheierea festivității, sportiva din Japonia a reacționat sub imperiul emoțiilor și a postat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care și-a exprimat recunoștința pentru cei care au făcut posibilă prezența ei în acel moment important din cadrul ceremoniei.
"Fără îndoială, a fost cea mai mare realizare și onoare pe care le voi avea vreodată în viața mea. Nu am cuvinte pentru a descrie sentimentele pe care le am acum, dar știu că în prezent sunt plină de recunoștință! Vă iubesc și vă mulțumesc", a fost mesajul lui Naomi Osaka.
Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04

Osaka debutează la Jocurile Olimpice pe 25 iulie

Competiția de tenis de la Jocurile Olimpice începe sâmbătă dimineață, când vor intra pe teren, printre alții, Novak Djokovic, Mihaela Buzărnescu și perechea de dublu a României, formată din Raluca Olaru și Monica Niculescu.
Primul meci al lui Naomi Osaka la Jocurile Olimpice este programat duminică dimineață, când numărul 2 WTA o va înfrunta pe chinezoaica Saisai Zheng, care ocupă a 52-a poziție în clasamentul mondial.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06