Serena Williams este indecisă privind participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară, americanca afirmând că ”sunt multe lucruri la care trebuie să mă gândesc”.
Tenismena de 39 de ani are în palmares patru medalii de aur la Jocurile Olimpice: una la simplu și trei la dublu.
Însă, oferind declarații la Roma în această săptămână, Williams a declarat că are mari îndoieli privind deplasarea la Tokyo pentru că asta ar însemna prea mult timp petrecut departe de fiica ei de trei ani, Olympia.
Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
”Nu am petrecut nici măcar 24 de ore fără ea, așa că asta cam răspunde la întrebare. Nu m-am gândit așa mult la Tokyo, pentru că ar fi trebuit să fie anul trecut și s-a amânat, mai este și pandemia, sunt multe lucruri la care trebuie să mă gândesc”, a afirmat Williams.
”Apoi sunt și turneele de Grand Slam. Sunt multe evenimente. Așa că am luat totul pas cu pas dar acum trebuie să mă gândesc și la viitor”, a adăugat ea.

Naomi Osaka are și ea îndoieli privind Jocurile Olimpice

Dacă Serena are în palmares mai multe participări la Jocurile Olimpice, Naomi Osaka și-ar face debutul la Tokyo. Totuși, japoneza și-a exprimat îngrijorarea pentru evenimentul care va avea loc în timpul pandemiei de coronavirus.
”Sunt sportivă așa că bineînțeles că primul meu gând este că vreau să particip la Jocurile Olimpice”, a declarat Osaka.
”Dar ca om, aș spune că suntem în pandemie și dacă lumea nu este sănătoasă, dacă oamenii nu se simt în siguranță atunci cu siguranță este un motiv de îngrijorare. Nu știu dacă este potrivită organizarea Jocurilor Olimpice”, a precizat ea.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06