Simona Halep a anunțat încă de acum câțiva ani că principalul ei obiectiv pentru acest sezon va fi câștigarea unei medalii la Jocurile Olimpice, indiferent de culoarea ei. Dublu câștigător de Grand Slam, Ilie Năstase nu înțelege abordarea sportivei noastre și este de părere că în tenis marea prioritate o constituie Grand Slam-urile, și nu Jocurile Olimpice.
Simona Halep a suferit o accidentare teribilă la Roma în turul secund și a fost nevoită să abandoneze în meciul cu Angelique Kerber. Sportiva noastră a început de ieri recuperarea în București, însă antrenorul ei, Daniel Dobre, a spus că sunt șanse inexistente să participe la Roland Garros (30 mai - 13 iunie). Campioana noastră vrea să sacrifice orice alt turneu pentru a fi la forma maximă la Tokyo.

Ilie Năstase nu-și explică tehnica abordată de Simona Halep cu privire la Jocurile Olimpice

Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
Ilie Năstase nu consideră că Jocurile Olimpice de la Tokyo ar trebui să reprezinte o prioritate pentru niciun tenismen, asta pentru că turneele de Grand Slam sunt mult mai importante: "Stați puțin, că în urmă cu mai mulți ani tenisul nu era un sport olimpic. Și nici fotbalul sau alte sporturi, cum ar fi golful. Eu nu înțeleg de ce au băgat atâtea sporturi la Olimpiadă.
Pentru mine, Olimpiada înseamnă maratonul de 42 de kilometri, cei care sar în înălțime, cei care aruncă greutăți. Alea sunt sporturile olimpice. Dacă au decis ei să facă treaba asta, sper să luăm și noi o medalie olimpică de aur", a spus Ilie Năstase pentru Antena 3. Partidele de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice vor avea loc în perioada 24 iulie - 1 august, la "Ariake Coliseum".
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06