Articol scris de Răzvan Cîrceag
Fotbalistul a fost operat pentru a doua oară de pubalgie, iar doctorul i-a garantat că, odată cu ce-a de-a doua intervenție chirurgicală, 99% se va rezolva orice fel de problemă. Conform declarației lui Valentin Mihăilă, problemele de sănătate sunt destul de vechi: "În ultimele 3-4 luni la Craiova am jucat cu dureri foarte mari, doar cu injecții și pastile".
Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde România U23 este calificată, se vor desfășura în perioada 21 iulie - 7 august, iar Mihăilă a anunțat că poate fi apt 100% abia la finalul lunii iunie sau începutul lui august. Astfel că, participarea actualului fotbalist al Parmei va fi practic imposibilă.
Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
5 goluri în 6 partide a bifat acesta pentru reprezentativă U21 a României

Valentin Mihăilă s-a operat la doctorul care l-a tratat și pe Verratti

"Am început recuperare de o săptămână. Timp de trei săptămâni mi-au spus să nu mă apuc de recuperare, să nu fac nimic, iar după să încep cu recuperare. Asta am făcut, merge destul de bine și sper să-mi revin cât mai repede.
Acum nu sunt apt. Mai am o lună, o lună și ceva până să-mi revin 100%. Doctorul care m-a operat mi-a dat un termen de 3 luni până voi putea juca primul meci, deci într-o lună, într-o lună și jumătate voi putea intra în teren.
Era foarte greu să scap de această problemă. Și Alibec a avut la fel ca și mine. A făcut și el aceeași operație, doar că el a făcut-o în Barcelona, iar eu în Franța. Când m-am operat prima dată, doctorul mi-a spus că scap 99% dacă mă operez. N-am scăpat, au început din nou durerile după 3 luni.
Iar acum, în Bordeaux, doctorul mi-a spus că 99% scap. Sper ca operația să fie bună și să nu mai am probleme. Aceleași operații, la același doctor, le-a făcut Verratti, care a scăpat. Sper să nu mai am dureri, pentru că asta m-a ținut departe de teren.
În ultimele 3-4 luni la Craiova am jucat cu dureri foarte mari, doar cu injecții și pastile. Cu astea puteam să joc", a declarat Mihăilă, pentru Oltenia TV.
Programul României la JO de la Tokyo
  • 22 iulie: Noua Zeelanda - Coreea de Sud, Honduras - România (ora 14:00, ora României)
  • 25 iulie: Noua Zeelanda - Honduras, România - Coreea de Sud (ora 14:00, ora României)
  • 28 iulie; România - Noua Zeelandă (ora 11:30, ora României), Coreea de Sud – Honduras
Mirel Rădoi, selecționerul naționalei olimpice, trebuie să anunțe lotul pentru Tokyo până pe 30 iunie.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06