Jocurile Olimpice din această vară vor debuta în a doua jumătate a lunii iulie și se vor încheia la începutul lunii august. Chiar dacă organizatorii fac eforturi uriașe pentru ca evenimentul să aibă loc așa cum a fost programat, mai mulți tenismeni de top se gândesc să spună "pas" Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Este și cazul lui Rafael Nadal, care nu se simte în siguranță să facă deplasarea în Japonia peste doar 73 de zile.
Într-un interviu acordat recent, al treilea jucător al lumii a dezvăluit că nu este sigur că va juca la Jocurile Olimpice. Spaniolul a precizat că acest tip de eveniment este extrem de important pentru el, însă momentul este nepotrivit. Rafa a transmis că în condiții normale, fără pandemia de coronavirus, ar fi participat fără nicio problemă la cel mai așteptat eveniment al anului.

Rafael Nadal nu este sigur că va juca la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
"Nu știu dacă voi juca sau nu la Jocurile Olimpice. Într-o lume normală nu ar fi niciun dubiu în privința asta, toți știți asta despre mine, cât de important e pentru mine un astfel de eveniment. Nu știu ce se va întâmpla, acesta e adevărul. Trebuie cu toții să fim flexibili și să vedem cum evoluează situația în Japonia", a spus Nadal pentru jurnalistul sârb Sasa Ozmo.
Programul Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020
Ibericul a cucerit două medalii de-a lungul carierei la Jocurile Olimpice, ambele de aur: în proba de simplu la Beijing în 2008 și în proba de dublu la Rio în 2016. Pe lângă Rafa Nadal, și alți tenismeni de top și-au exprimat îndoiala. Serena Williams nu va juca la Tokyo în această vară cel mai probabil. În plus, japonezii Naomi Osaka și Kei Nishikori sunt și ei în dubii privind participarea.
Urmăriți LIVE Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport, începând cu 22 iulie.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06