Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Regula incredibilă pe care fumătorii trebuie s-o respecte la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Irina Aldea

Publicat 22/07/2021 la 14:45 GMT+3

A mai rămas o singură zi până la startul oficial al Jocurilor Olimpice de la Tokyo! Japonezii sunt încă foarte speriați de ce efecte ar putea avea pandemia de coronavirus, așa că instaurează tot mai multe reguli pentru a încerca să combată pericolele.

Regula incredibilă pe care fumătorii trebuie s-o respecte la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Credit imagine: Eurosport

Jocurile Olimpice organizate anul acesta în Japonia sunt deja vitregite din cauza condițiilor extrem de grele de desfășurare, fără spectatori în tribune, cu protocoale medicale, măsuri de precauție în fața pandemiei de coronavirus, diferențele uriașe culturale, dar și comportamente total diferite față de cele ale occidentarilor.
Honduras - România, primul meci al tricolorilor la Jocurile Olimpice după 57 de ani, e LIVE VIDEO aici, de la ora 14:00.
Organizatorii celui mai important eveniment sportiv al anului încearcă pe cât posibil să evite cu orice preț apariția unui focat de COVID-19. Până acum nu au avut foarte mult succes pentru că s-au înregistrat zeci de cazuri în Satul Olimpic, iar oficialii nu au exclus chiar anularea evenimentului dacă numărul cazurilor explodează.

Fumătorii de la Tokyo trebuie să stea la cozi uriașe la Jocurile Olimpice

Chiar lângă centrul principal de presă de la Tokyo, organizatorii au amplasat o zonă pentru fumători în care pot încăpea doar șase persoane în același timp. Relativ într-un spațiu destul de mic, jurnaliștii, oficialii și voluntarii fumători sunt nevoiți să respecte regulile și să aștepte la cozi imense pentru a fuma la Tokyo.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo