Simona Halep s-a accidentat în turul al doilea la Roma și a fost nevoită să ia o pauză mai mare din circuit, ratând Roland Garros, Bad Homburg și Wimbledon, turnee la care spera să poată juca, însă până la urmă a luat hotărârea de a se retrage. Campioana noastră a luat această decizie tocmai pentru a se asigura că este complet refăcută pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Sportiva noastră a revenit deja în țară pentru a relua tratamentul pentru gambă. Totuși, ea nu va fi însoțită la Tokyo de antrenorul australian Darren Cahill, ci de Daniel Dobre, tehnicianul român din echipa campioanei noastre. Anunțul a fost făcut tocmai de Cahill într-un live pe pagina de Instagram a lui Pat Cash.

Simona Halep merge fără Darren Cahill la Jocurile Olimpice

Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
"La Tokyo va merge alături de celălalt antrenor al ei la Jocurile Olimpice, cu Daniel Dobre. Eu voi merge în Statele Unite pentru turneele din SUA și o voi aștepta acolo", a transmis Darren Cahill într-un live pe pagina de Instagram a lui Pat Cash, potrivit Fanatik. Australianul ar urma să se întâlnească cu Simona Halep la Cincinnati, turneu programat în perioada 16-22 august.
De altfel, acesta ar fi ultimul turneu înainte de US Open, unde Simona ar juca al doilea turneu de Grand Slam al anului, după Australian Open. Până atunci însă, Simona își canalizează toată energia asupra Jocurilor Olimpice de la Tokyo, acolo unde vrea să obțină o medalie. Simo speră să fie portdrapel pentru România în Japonia.
Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în perioada 23 iulie-8 august și vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06