Simona Halep va reprezenta România la turneul de tenis de la Jocurile Olimpice. Prestigioasa competiție, de la Tokyo, se va desfășura în perioada 23 iulie - 8 august și va putea fi urmărită în direct la Eurosport.

Simona Halep, elogiu superb în fața Nadiei Comăneci

Halep, care astăzi va juca în turul al doilea la WTA Madrid, a oferit recent un interviu pentru Gazzetta dello Sport. Campioana noastră a recunoscut că își dorește să-i calce pe urme Nadiei Comăneci, legendara gimnastă care a scris istorie pentru țara noastră la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
"În mod cert, e obiectivul principal pentru acest sezon. Ţin mult să aduc o medalie României. (...) E o prietenă foarte bună (n.r. Nadia Comăneci) şi când poate, vine la turnee. A fost în tribună ca să mă vadă când am câştigat Roland Garros.
Ea a fost mereu un mit pentru România şi pentru noi toţi, sportivii, iar eu vreau să-i urmez exemplul. Ceea ce a obţinut în carieră e extraordinar. Inspiră chiar şi azi copiii din România", a spus Simona Halep, pentru Gazzetta dello Sport.

Simona Halep, despre relația cu Darren Cahill: "Este ostaticul meu!"

Simona Halep a vorbit cu jurnaliștii italieni și despre relația excelentă pe care o are cu Darren Cahill. Jucătoarea româncă a glumit, spunând că antrenorul australian este "ostaticul ei":
"Ne înţelegem bine. Vorbim foarte mult, şi în afara problemelor tehnice. Eu tind să fiu mai mult o persoană pesimistă, mă enervez şi mă descurajez foarte uşor.
Dar el reuşeşte mereu să îmi spună vorbele potrivite. Acum este ostaticul meu, pentru că nu poate să se întoarcă în Australia, din cauza pandemiei", a mai declarat campioana noastră, în presa italiană.
Simona Halep va juca astăzi, în jurul orei 17:00 (ora României), în turul al doilea de la WTA Madrid, cu Saisai Zheng. În primul meci, campioana noastră a trecut în două seturi de Sara Sorribes tormo, scor 6-0, 7-5.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06