Separați fizic de pandemie dar uniți în spirit, membrii Team Romania au fost prezentați duminică de președintele COSR, Mihai Covaliu și ministrul tineretului și sportului, Eduard Novac.
La Izvorani, au fost prezenți sportivii de la scrimă, gimnastică, tenis de masă, baschet 3x3, box, tir sportiv, tir cu arcul, lupte și înot. După mesajul de încurajare al secretarului general, George Boroi, au fost depuse jurămintele olimpice.
Marian Drăgulescu a depus jurământul pentru sportivi, Viorel Filimon (tenis de masă) pentru antrenori și Marius Florea (scrimă) pe cel al arbitrilor.
Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
Ana Maria Popescu și Robert Glință au transmis colegilor din Echipa Olimpică Team Romania încredere și curaj pentru a urma visul pentru care s-au pregătit de o viață.
https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939628.png

Canotajul, cea mai mare speranță pentru România la Jocurile Olimpice

De la Snagov, cei mai numeroși membrii ai Team Romania, sportivii de la canotaj au transmis optimism și au vorbit despre dorința de a fi cei mai buni, de a da totul pentru echipă, pentru România.
Elisabeta Lipă, președinte Federației Române de Canotaj și purtătoarea de drapel, Mădălina Bereș, au fost vocile care au punctat momentul. Reprezentanții atletismului prezenți în baza de la Snagov au fost prezenți alături de canotori la prezentare.
De la Mogoșoaia, echipa națională de fotbal a mizat pe hotărârea lui Mirel Rădoi și a punctat prin căpitanul Marius Marin dorinta și nerăbdarea de a debuta la Jocurile Olimpice a tuturor celor care fac parte din delegație.
Judoka și atleții din Complexul Olimpic din Poiana Brașov au încheiat șirul intervenților în direct aducând cu ei spiritul de luptă și mândria de a fi parte a Echipei Olimpice Team Romania.
Misiunea Tokyo 2020 a început pentru Team Romania. Fiecare zi care trece până la debutul competiției, pe 23 iulie, înseamnă încredere, dorință, ambiție și multă mândrie, se precizează în comunicatul remis de COSR.
Sursa: Mediafax
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06