Articol scris de Timeea Franțescu
Murray a revenit după o perioadă destul de lungă petrecută departe de terenul de tenis, iar rezultatele sale din ultimul timp nu au fost impresionante. Astfel, convocarea sa în echipa Marii Britanii pentru Jocurile Olimpice a stârnit controverse printre fanii tenisului, în special în rândul britanicilor. Aceștia se așteptau ca Norrie să fie cel de-al doilea jucător care îi va reprezenta la Tokyo, alături de Dan Evans, locul 26 ATP.
Așteptările publicului erau susținute de evoluțiile bune ale lui Cameron Norrie din ultima perioadă, acesta jucând finala turneului de la Queen.
Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
Deranjat de criticile primite, Murray a răbufnit pe rețele sociale, publicând un mesaj pe contul său de Twitter, prin care susține că prezența sa în echipă nu a afectat alți jucători, nu a luat locul nimănui.
"Cam a ales să nu joace. Fiecare țară poate avea patru jucători de simplu. M-am folosit de calitatea mea de fost câștigător al competiției pentru a-mi ocupa locul în echipă. Nu e vorba de a fura șansa lui Cameron sau a oricărui alt jucător de a participa", susține Murray.

Norrie, concentrat doar pe clasamentul ATP

Chiar Norrie a declarat că nu va participa la această ediție a Jocurilor Olimpice, dorind să se concetreze pe sezonul american de hard. Principalul său obiectiv rămâne urcarea în clasamentul ATP.
"Pentru mine este important să continui pregătirea și să mă concentrez pe turneele dinaintea competiției de la US Open, acestea fiind evenimente care îmi oferă șansa de a câștiga puncte și de a urca în clasament", a declarat sportivul în vârstă de 25 de ani.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06