Articol scris de Alex Masgras
Venit din cantonamentul Rapidului de la Brașov, mijlocașul în vârstă de 21 de ani, Antonio Sefer, s-a alăturat echipei olimpice în cantonamentul de la Mogoșoaia ca un rapidist adevărat, venind cu trenul până la București. Ajuns în cantonament, Sefer a răspuns, prin intermediul FRF.TV, la mai multe întrebări puse de foști mari rapidiști precum Lobonț, Buga, Pancu sau Dulca.
Mihai Iosif, antrenorul său de la Rapid, i-a dat vestea că va merge la Tokyo, în timp ce era cu echipa la masă: "Eram cu toții la masă și Mister a venit la mine și mi-a spus că sunt convocat. Toți băieții m-au felicitat, mi-au spus să dau tot ce e mai bun din mine, să îi reprezint cu mândrie. Eram nefericit că nu puteam juca alături de colegii mei în startul campionatului dar este o mândrie că sunt aici", a răspuns Sefer la întrebarea lui Leo Toader.
Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
Antonio Sefer este conștient că prin această convocare va reprezenta Rapidul și vrea să îi facă pe suporterii din Giulești fericiți: "Este o provocare pentru mine, o onoare să fiu alături de acest lot. Pentru mine este o provocare pentru că voi reprezenta "Rapidulețul" și sper să îi fac cât mai fericiți pe rapidiști", a răspuns tânărul de 21 de ani la întrebarea noului său coleg de la Rapid, Cristi Săpunaru.

Tokyo 2020 | Antonio Sefer: "Celor de la Rapid le datorez totul"

În perioada 2017-2019, Antonio Sefer a jucat în Olanda, la echipele de U19 și U21 ale lui FC Groningen. Revenit în țară, acesta a ajuns la Rapid și spune că nu are ce să le demonstreze olandezilor: "Nu cred că trebuie să le arăt lor (nr. Groningen) că sunt o pierdere pentru ei. Eu am venit înapoi în România ca să îmi revin. Rapidul m-a ajutat prin acest lucru, mi-a dat oportunitatea să joc meci de meci și lor le datorez totul pentru că au avut încredere în mine. Suporterii mă iubesc, am pus suflet aici, iubesc acest club, iar pe viitor nu știu ce îmi rezervă viața, sper să ajung într-un campionat foarte bun", a spus Sefer.
Mijlocașul de 21 de ani de la Rapid este conștient că participarea la Jocurile Olimpice este o șansă unică în viață și speră să revină de la Tokyo cu o medalie: "Mă simt onorat să fiu aici, o dată în viață avem privilegiul să fim aici. Sper să facem o figură cât mai frumoasă acolo, să revenim în România cu o medalie", a încheiat Sefer.
Toate partidele României U23 de la Jocurile Olimpice vor fi transmise în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06