Articol scris de Răzvan Cîrceag
Chiar în acest moment se anunță lista finală a jucătorilor pe care Mirel Rădoi va miza la Jocurile Olimpice de la Tokyo, fiecare jucător este dezvăluit o dată la 20 de minute pe pagina de facebook a FRF.
Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde România U23 este calificată, se vor desfășura în perioada 21 iulie - 7 august, iar sezonul în Arabia Saudită, acolo unde Budescu evoluează, va începe pe 12 august, la doar 5 zile distanță. Astfel că șefii lui Damac FC, nu vor să-l lase pe internaționalul român să participe, conform surselor Gazetei Sporturilor.
Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
Valentin Mihăilă ratează și el Jocurile Olimpice
Valentin Mihăilă, extrema stângă în vârstă de 21 de ani a Parmei, a anunțat că prezența sa la Tokyo este imposibilă, pentru că procesul de recuperare de după operația de pubalgie va mai dura cel puțin o lună de zile.
"Am început recuperare de o săptămână. Timp de trei săptămâni mi-au spus să nu mă apuc de recuperare, să nu fac nimic, iar după să încep cu recuperare. Asta am făcut, merge destul de bine și sper să-mi revin cât mai repede.
Acum nu sunt apt. Mai am o lună, o lună și ceva până să-mi revin 100%. Doctorul care m-a operat mi-a dat un termen de 3 luni până voi putea juca primul meci, deci într-o lună, într-o lună și jumătate voi putea intra în teren.
Era foarte greu să scap de această problemă. Și Alibec a avut la fel ca și mine. A făcut și el aceeași operație, doar că el a făcut-o în Barcelona, iar eu în Franța. Când m-am operat prima dată, doctorul mi-a spus că scap 99% dacă mă operez. N-am scăpat, au început din nou durerile după 3 luni.
Iar acum, în Bordeaux, doctorul mi-a spus că 99% scap. Sper ca operația să fie bună și să nu mai am probleme. Aceleași operații, la același doctor, le-a făcut Verratti, care a scăpat. Sper să nu mai am dureri, pentru că asta m-a ținut departe de teren.
În ultimele 3-4 luni la Craiova am jucat cu dureri foarte mari, doar cu injecții și pastile. Cu astea puteam să joc", a declarat Mihăilă, pentru Oltenia TV.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06