Japonia este cunoscută la nivel mondial ca fiind o țară cu o organizare impecabilă, iar cei care s-au ocupat de Jocurile Olimpice nu puteau da greș în acest sens.
Șeful delegației României, Florin Mișcă, cel care a ajuns la Tokyo încă de la începutul lunii iulie, a confirmat că organizarea este excepțională, totul fiind foarte bine planificat.
"Sportivii stau în două tipuri de camere. Fie una clasică, având două paturi, fie gen apartament, mai mari, cu două camere, în care stau, de asemenea, câte două persoane. Mâncarea e la standarde olimpice, pe diferite tipuri de bucătărie, fiecare își alege ce dorește la sistem gen «împinge tava». Sala de mese e împărțită însă pe două etaje, ceea ce ajută la diminuarea potențialelor contacte. Locurile la mese sunt despărțite prin pereți de plexiglas, iar, după ce termină de mâncat, fiecare sportiv trebuie să-și curețe locul cu dezinfectant.", a declarat Florin Mișcă, citat de gsp.ro.
Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
https://i.eurosport.com/2021/07/17/3175261.jpg

Tokyo 2020 | Românii, impresionați de sala de forță

Și în rândul sportivilor părerile despre condițiile de la Tokyo sunt foarte bune. În special, aceștia au fost dați pe spate de standardele din sălile de forță.
"E ceva absolut impresionant. N-am întâlnit nicăieri așa ceva. Utilată cu absolut tot ce vrei, calitate excepțională. Senzațional!", a declarat Ovidiu Ionescu, sportiv care speră la o medalie în proba de dublu mixt la tenis de masă, unde va face pereche cu Bernadette Szocs.
Dana Dodean Monteiro, una dintre componentele echipei feminine de tenis de masă va participa la Tokyo pentru a 4-a oară la Jocurile Olimpice, dar aceasta a dezvăluit că în Japonia sunt de departe cele mai bune condiții: "Nici nu-i vezi capătul! Am dat așa, o tură, prin câteva locuri, dar ce-am întâlnit la gym n-am remarcat la nicio altă Olimpiadă".
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
https://i.eurosport.com/2021/07/15/3173912.jpg
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrată digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06