Personajele principale ale acestei serii sunt ființele umane care au contribuit la modelarea lumii în care trăim astăzi, sportivi care au creat singuri unele dintre cele mai definitorii momente din istoria recentă.
Trailblazers este un serial de scurtmetraj original al Eurosport, care aduce în lumină cele mai importante icoane ale sportului, care nu doar că au câștigat, dar au fost și pionieri ai schimbării în societate.
Premiera va fi pe 5 februarie, iar fiecare dintre cele zece episoade va valorifica arhiva bogată a Eurosport, conținutul sportiv și de fotografie de talie mondială, aliate cu interviuri contemporane, perspective și animații captivante pentru a spune poveștile sportului care contează pentru fanii de pretutindeni.
Jocurile Olimpice
Echipa Marii Britanii: Sprijinul Reginei pentru mișcarea olimpică "nu trebuie subestimat sau uitat"
09/09/2022 LA 04:01
Acțiunile inspiratoare ale eroilor sportivi vor fi povestite ca niciodată prin intermediul unor episoade bilunare, scoțând în evidență momentele care au schimbat lumea.
Triumfurile olimpice ale lui Jesse Owens în Germania nazistă, luptele lui Arthur Ashe pe teren și în afara terenului și curajul lui Colin Kaepernick de a lua poziție împotriva inegalității rasiale și a brutalității poliției, toate vor fi cuprinse în Trailblazers Series. Pictograma tenisului va fi Serena Williams, care va fi subiectul primului episod pentru a coincide cu începutul Australian Open.

Top 10 al celor mai bune lovituri ale Serenei Williams la Australian Open.

Eurosport, cel mai important brand multi-sport al grupului Discovery, va folosi o abordare digitală în primul rând pentru a se asigura că fanii de pretutindeni pot urmări acest serial ori de câte ori doresc.
"Icoane care au concurat pentru egalitate și au inspirat schimbări semnificative pentru generațiile viitoare sunt pionieri care transcend sportului pe care l-au practicat. Trailblazers celebrează acești eroi sportivi ca parte a ambiției noastre de a conecta noi audiențe cu misiunea Eurosport, care urmărește să deblocheze puterea sportului și creșterea gradului de conștientizare a problemelor importante în toate comunitățile noastre.
Am colaborat cu Refresh Sports și rețeaua lor de scriitori incredibil de talentați, dar și cu producători, designeri și regizori pentru a crea această serie unică în efortul nostru de a identifica și prezenta un set mai larg și mai divers de povestitori pentru conținutul nostru, deschizând noi perspective, povești și audiențe. Acest lucru, împreună cu experiența noastră sportivă profundă, arhiva și capacitatea de a crea programe inovatoare vor asigura apropierea fanilor de eroii lor mai mult niciodată, cu scopul de a ajuta la transmiterea cu adevărat a semnificației realizărilor acestora prin conținut captivant, autentic și original.", a declarat Scott Young, Vicepreședinte Producție și Conținut al Eurosport.

Programul complet al Trailblazers Series

5 februarie - Serena Wiliams
  • Pentru că debutul Australian Open este aproape, prima ediție o are în centru pe care va încerca să cucerească cel de-al 7-lea trofeul al carierei la Grand Slam-ul de la Antipozi.
22 februarie - Greg Louganis
  • Puțini sportivi din istoria Jocurilor Olimpice au revenit de la un astfel de necaz în copilărie pentru ca apoi să atingă culmile realizărilor sportive la fel ca sportivul american.
8 martie - Jesse Owens
  • Jesse Owens a devenit o legendă sportivă pentru performațele sale de la Jocurile Olimpice de la Berlin din 1936.
22 martie - Cathy Freeman
  • Sprintera australiană care a excelat la proba de 400m și care în 2000 a devenit prima persoană aborigenă australiană care a câștigat o medalie de aur olimpică individuală.
5 aprilie - Arthur Ashe
  • Ashe a fost primul jucător de culoare selectat în echipa de Cupa Davis a Statelor Unite și singurul jucător de culoare care a câștigat titluri la Wimbledon, US Open și Australian Open.
19 aprilie - Nawal El Moutawakel
  • Sportiva din Maroc a făcut istorie în 1984 când a devenit prima femeie musulmană din Africa medaliată olimpic.
3 mai - Gino Bartali
  • Legenda ciclismului italian a câștigat Turul Franței atât înainte, cât și după cel de-al 2-lea Război Mondial și și-a folosit faima sportivă pentru a ajuta la salvarea vieții multor evrei.
17 mai - Althea Gibson
  • Gibson a devenit prima mare jucătoare afro-americană în tenisul feminin mondial, câștigând cinci titluri de Grand Slam în carieră.
31 mai - Billie-Jean King
  • Pionierul egalității și justiției în „Bătălia sexelor”, King a obținut, de asemenea, patru titluri de simplu la US Open.
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2982942.png
Olympic Games 2024
Terenurile de la Roland Garros vor găzdui turneele de tenis de la Jocurile Olimpice Paris 2024
09/08/2022 LA 13:39
Olympic Games 2024
Calendarul Jocurilor Olimpice Paris 2024. Când se decernează primele medalii și ce sporturi noi apar
03/08/2022 LA 08:40