Articiol scris de Joao Roberge (Brazilia)
Tricourile echipei naționale al României pentru Jocurile Olimpice au apărut mai mult devreme în alte țări decât în România. Pozele care au ajuns în România sunt chiar din Brazilia.
Modelul care îmbracă tricoul României este un brazilian care este angajat să facă asta de mai mulți ani. Acest model brazilian este prezent în cele mai importante magazine online din această țară, precum Futfanatics, Netshoes sau Centauro, îmbrăcat cu mai multe tricouri cu mai multe echipe din lume. De la Flamengo, Vasco sau Palmeiras până la ȚSKA Moscova, Juventus sau chiar Leganés.
Jocurile Olimpice
Rezumatul finalei de la Barcelona, Alcaraz - Carreno Busta
24/04/2022 LA 19:34

Tricoul naționalei României se găsește doar în...Brazilia

În ultimele ore, s-a creat o confuzie între fani despre dacă era vorba de o lansare oficială din partea Federației Română de Fotbal (FRF). De fapt, tricoul încă n-a fost lansat în România, dar este deja disponibil în Brazilia. Prețul este R$ 219,90, sau 162,22 RON la cotă actuală. Realul Brazilian și Leu Românesc au fost de mult timp echivalente, dar situația s-a schimbat odată cu pandemia.
Tricoul al echipei naționale pentru Jocurile Olimpice este alb, cu câteva detalii în galben. Pe guler, este tricoul al României. Pe piept, sunt dungi care îl fac conturul flăcării olimpice.

Slideshow

Cum arată echipamentul naționalei României pentru Jocurile Olimpice

5 imagini

Între timp, românii așteaptă pentru lansarea noului echipament al echipei naționale.
Jocurile Olimpice din Tokio se vor disputa de la 23 iulie 2021 până la 8 august 2021. Urmărești cel mai mare eveniment sportiv în lume pe Eurosport.
Olympic Games 2024
Burse lunare de 1.500 de dolari pentru trei potențiale vedete ale României la JO Paris 2024
14/04/2022 LA 10:09
Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice Paris 2024 | Organizatorii anunță un spectacol total la Ceremonia de Deschidere
23/03/2022 LA 14:23