La câteva zile după ce România a intrat în stare de urgență, povestea unui bărbat din Iași a impresionat pe toată lumea. Acesta a încălcat restricțiile legate de izolarea la domiciliu pentru un motiv special: soția lui urma să nască!
Așa că bărbatul a mers pe cal distanța de 40 de kilometri până la maternitatea din Iași unde și-a văzut familia. Bărbatul trăia într-o locuință modestă de doar șase metri pătrați.
Povestea l-a impresionat pe Cătălin Moroșanu care a inițiat o strângere de fonduri pentru ca bărbatul să aibă o nouă casă. S-a strâns suma de 42.600 de euro, peste obiectivul inițial.
K-1
Robert de Niro, antrenorul lui Daniel Ghiță într-un film despre România
25/11/2019 LA 08:10
Pentru că mi-am dorit să vă ofer informații concrete, pot să vă anunț că, de astăzi, Sergiu și familia lui au o casă a lor. O casă cu trei camere și bucătărie, îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente | Cătălin Moroșanu
Casa nouă a bărbatului a costat 37.000 de dolari iar restul sumei a fost trimisă de luptătorul de K1 către bărbat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
K-1
Daniel Ghiță a fost făcut KO la revenirea în ring!
21/10/2019 LA 13:06