Doi piloți din România pe licență dată de federația națională iau parte la o nouă competiție de interes mondial în karting, pe circuitul de la Lonato, South Garda. Tudor Jercan și Bogdan Cosma Cristofor sunt înscriși la Mini din partea Gulstar Racing și iau în calcul din start calificarea în runda finală a competiției Trofeo Primavera, faza Finală.
https://i.eurosport.com/2022/03/19/3340372.jpg
Bogdan Cosma Cristofor e încrezător și dornic să se mențină în elita clasei lui la nivel mondial, după ce ultimele curse internaționale au adus un loc 5 și o primă poziție. Sesy, cum e cunoscut în kartingul din RO, la 10 ani a câștigat competiția Trofeo Primavera (etapa din serie) acum 2 weekenduri de o manieră entuziasmantă. El a reușit să termine primul în fiecare probă, de la heat-uri până la finală.
Karting
Record la karting în start de campionat!
IERI LA 08:52
“Mi-a dat multă încredere ultimele două curse că pot să mă mențin mai repede decât am anticipt în primii piloți din lume de la Mini. M-a ajutat experiența fratelui meu David, care a fost și el top până la finalul anului trecut la această categorie”, explică Sesy.
https://i.eurosport.com/2022/03/19/3340373.jpg
Tot pe același circuit, dar la altă categorie e chiar fratele lui Sesy, David Cosma Cristofor. După ce anul trecut, puștiul de aproape 13 ani s-a impus la WSK Open Final, acum se antrenează intens pentru o nouă clasă: Junior. David a început de aproape 2 săptămâni testele pe noul material de concurs legat de noua categorie. “Voi evolua acum la o etapă de seria ROK, competiție de nivel mondial cu cei mai buni piloți din această clasă. Voi concura alături de colegul meu de echipă, David Drăgan. Va fi o cursă interesantă dar știu că eu am mult de muncă pentru a mă duce spre forma și rezultatele pe care le doresc”, explică David.
Karting
Un nou record la Cupa României de karting
04/05/2022 LA 08:13
Karting
Rusul care a făcut salutul nazist pe podium are cariera distrusă! Cele 2 decizii care l-au dărâmat
14/04/2022 LA 07:05