Campionul Național “Pufo”, Eric Vrânceanu, a reușit o prestație remarcabilă la ultima etapă, a cincea, din Campionatul Național al Ucrainei. Puștiul din Piatra Neamț, trage tare în acest an, pentru a participa anul viitor în competitiile din Italia, odată cu trecerea la clasa <Mini>. Eric participă atât la CNK cât și la competiția din Ucraina, alături de managerul lui “Vova” Bortov, cel care a dat României ultimul castigator de WSK.
În weekendul trecut, Vranceanu jr a rulat în etapa a 5-a din Campionatul Național al Ucrainei, la Poltava. Aflat în clasamentul general pe 5, deși a ratat 2 etape, Eric a fost singurul român din 19 participanți la clasa “Mini”. In calificari a terminat pe 4, apoi în Finala 1 a ieșit pe 3, dar după o penalizare a “căzut” pe 15. Finala 2 a pornit de pe 15 și a terminat pe 5.
https://i.eurosport.com/2021/08/05/3194727.png
Karting
Record la karting în start de campionat!
20/05/2022 LA 08:52
În Finala 3, totul s-a năruit. “Am avut probleme la motor la start, nu am putut porni. Astfel că, în calitate de tata <mecanic> a trebuit să intervin pe pista, așa că de fapt Eric a plecat ultimul din 19 piloti. M-a impresionat, însă, după. A mers foarte bine și la final a incheiat pe 5”, explică povestea unei <remontade> tocmai tatăl lui Eric, Dragoș.
Pustiul e campionul național la “Pufo” și e lider și acum la clasa lui în sezonul acesta de Campionatul Național de Karting. El va fi prezent, la fel ca și alți 95 de piloți, la penultima etapă din sezonul din România, la Târgu Secuiesc, in acest weekend. “E lider la clasa lui dar are competitie. Colegul lui de echipa, Dolganiuc e un pilot care a progresat foarte mult si e un oponent serios. Eu mă bucur că cei doi sunt prieteni si colegi, mai ales ca sunt din același oraș”, completeaza Vranceanu senior.
13 curse din 15 a câștigat anul trecut Eric în competițiile în care a fost înscris, el fiind de altfel și campionul național la Pufo.
Karting
Un nou record la Cupa României de karting
04/05/2022 LA 08:13
Karting
Rusul care a făcut salutul nazist pe podium are cariera distrusă! Cele 2 decizii care l-au dărâmat
14/04/2022 LA 07:05