Fusion e team-ul britanic care domină seria de competiții internaționale cu motoare Iame în lumea kartingului. Englezii au pus ochii anul trecut pe unul din cei mai în formă piloți din lume la clasa Mini, David Cosma Cristofor, și de aici au început primele tatonări între cele două părți. “M-am dat anul trecut de 3 ori cu ei și pot spune că a fost o experiență plăcută pentru mine, cu o notă clară de progres. Anul acesta am trecut însă la o altă categorie, la Junior și nu mi-am pus presiune pe mine, ci am ales să mă adaptez și să cresc ușor- usor iar la anul să pot avea așteptări la performanțe de nivelul celor avute la Mini”, explică pilotul român de karting, elev la International School of Bucharest.
https://i.eurosport.com/2022/08/02/3426793.png
La 7 luni de la ultima experiență împreună, Fusion a făcut o nouă invitație puștiului de a face parte din echipa lor la o cursă internațională, de data aceasta la o etapă europeană de Iame Series, la Castelletto în Italia. Prestația românului a fost una peste așteptări, terminând la general pe 10 din 80 de piloți, dar reușind performanța ca într-o ședință de Heat să se claseze pe primul loc, generând uimirea tuturor din cortul englez.
Karting
Succes mare pentru motorsportul românesc. Doi frați pe podium într-o competiție mondială din Italia!
30/05/2022 LA 12:43
“A fost una din cele mai tari curse din lume, concurența fiind foarte dură. Am mers destul de bine, peste ce mi-am planificat în start de an, recunosc. Mă așteptam să fiu mai în spate, nicidecum să câștig un Heat, mai ales că știam că e dificil”, a completat pilotul român, care în acest sezon va rula și pentru cea mai puternică echipă de karting din lume Ricky Flynn Motorsport. Tot britanici, aceștia au formați 3 piloți în Formula 1.
Karting
Visăm să fim cei mai tari din Est la karting!
23/05/2022 LA 10:10
Karting
Record la karting în start de campionat!
20/05/2022 LA 08:52