E startul povestii de succes a unui pusti din kartingul din Romania: Eduard Brezina (13 ani, Brasov – Sc Generala 25). Nu e de gluma cu Edi, nici la curse, nici la scoala. Pasionat de karting, pilotul care evolueaza in CNK la Junior Rotax va fi prezent in acest weekend la etapa de la Bacau. Baiatul are “in sange” si electronica, o alta pasiune alaturi de karting.
Anul competitional 2021 a debut foarte bine pentru el. A dominat autoritar Cupa Romaniei la Bacau dar in finala, din cauza unei probleme tehnice a fost nevoit sa abandoneze. A urmat Etapa 1 de la Bucuresti pe care a castigat-o mansa de mansa insa un eveniment neprogramat a pus capat acestui elan. Cu 3 zile inainte de etapa a II-a, o peritonita l-a privat de participarea la etapa de la Targu Secuiesc si de atunci si pana acum de orice posibilitate de antrenament. Nascut invingator pustiul nici nu vrea sa auda de o pauza in karting dar la Bacau va evalua impreuna cu familia situatia sportiva.
Karting
Exclusiv | Interviu cu românul care a câștigat titlul mondial la karting: "Mi-au dat lacrimile"
24/11/2021 LA 17:14
“Nu vreau de la acest an decat sa fiu sanatos sis a ma bucur de Campionatul National. Chiar daca medicii imi vor spune ca sa ma las o perioada de curse, nicio problema vin in campionat si ca spectator! “, e marturisirea transanta a pustiului de 13 ani, care mai are un frate care participa in CNK. Eric – Robert e mai mic si evolueaza la Micro Max si concureaza in CNK pentru Praga Team Brasov.
Karting
David Cosma Cristofor: “Lando Norris e chiar un tip amabil!”
01/10/2021 LA 07:53
Karting
Karting, matematică și desen, pasiunile "artistului" din kartingul românesc
10/09/2021 LA 13:26