În timp ce marii sportivi ai României fac front comun pentru susținerea sportului în an olimpic, o ceatî de puști se încăpățânează să stabilească un record post Revoluție: cea mai numeroasă participare anuală în competițiile europene de karting.
Peste 300 de piloți din lume au dat start-ul noului sezon de karting mondial pe cel mai puternic circuit din Europa (Winter Trophy, 13-17 februarie), locul unde piloții de Formula 1 își ”fac mână” în pauzele din Marele Circuit.
Mihai Muncean, în vârstă de 16 ani, e ”veteran” la curse. Știe circuitul mai bine decât propria cameră. Orice detaliu tehnic e controlat și pentru că Mihai e elev la Colegiul National Banatean la ”mate-info”.
Karting
Exclusiv | Interviu cu românul care a câștigat titlul mondial la karting: "Mi-au dat lacrimile"
24/11/2021 LA 17:14

Mihai Muncean la South Garda Lonato

Campion National în 2018, Luca Viisoreanu, are doar 11 ani și deja trei ani de competiții europene. Între orele de școală, Luca își susține pasiunea pentru karting, uitând și de vechiul hobby: lego. South Garda Lonato, circuitul top din Europa, nu are niciun secret pentru el.

Luca Viișoreanu despre South Garda Lonato

Romania va organiza și ea 5 etape de competitie internațională, Karting Masters, în acest sezon. Probele și desfășurarea sunt aproape similare cu organizarea de la Lonato.

Circuitul South Garda Lonato

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Karting
David Cosma Cristofor: “Lando Norris e chiar un tip amabil!”
01/10/2021 LA 07:53
Karting
Karting, matematică și desen, pasiunile "artistului" din kartingul românesc
10/09/2021 LA 13:26