Sfârșitul campionatului 2021 se anunță electrizant, cu atât mai mult cu cât Federația Română și organizatorul Campionatului Național de Karting prefigurează atât record de participanți cât și începutul unei colaborări extrem de fructuoase pentru anul viitor cu Federația Bulgară de Karting. „Am fost plăcut surprinși de feed-back-ul pozitiv primit de la piloții noștri care au participat în România, la campionatul național român. Nivelul a fost unul ridicat, iar organizarea pe măsură. Astfel, prefigurăm că la anul să construim împreună cu Federația Română de Karting două etape internaționale”, a mărturisit Rosen Daskalov, președintele FBK.
Deși a evitat să anunțe numărul de bulgari care vor participa la etapa de la București, de pe circuitul Amkart, Rosen estimează record de participanți din țara lui. „Problema pandemică și statutul României, care a devenit <zona roșie> ne-a cam dat planurile peste cap, față de cum anticipam. Nu putem forța pe nimeni să vină la București, deoarece sunt niște costuri suplimentare pe care echipele le au din prisma <barierelor> din pandemie. Cert e că vor fi bulgari la ultima etapă”, a continuat Sakalov.
https://i.eurosport.com/2021/09/07/3214850.jpg
Karting
Exclusiv | Interviu cu românul care a câștigat titlul mondial la karting: "Mi-au dat lacrimile"
24/11/2021 LA 17:14

Transmisie în două țări, unic în această parte a Europei

Competiția de la București va putea fi urmarită pe Eurosport.ro și AS.RO, cei doi parteneri media ai CNK. Unicitatea evenimentului de pe circuitul AMKART e că el va putea fi urmărit și în Bulgaria pe B1 B, urmând a fi un excelent vector de promovare pentru piloții de peste Dunăre care vor renunța în ultima clipă să vină la București. „Am văzut cum e produsă transmisia la voi și ne-am bucurat să vedem că nivelul e unul foarte ridicat. Am anunțat partenerul nostru din Bulgaria ce transmite cursele de la voi să preia și el feed-ul și a fost încântat. Calitativ e remarcabil”, a explicat Ivan Petrov, project manager marketing și media din FRB.
Karting
David Cosma Cristofor: “Lando Norris e chiar un tip amabil!”
01/10/2021 LA 07:53
Karting
Karting, matematică și desen, pasiunile "artistului" din kartingul românesc
10/09/2021 LA 13:26