Rusia a fost exclusă din majoritatea sporturilor, după ce Putin a declarat război Ucrainei, în februarie. Pentru a putea să îşi facă meseria, mulţi ruşi au ales să îşi schimbe naţionalitatea, cel mai cunoscut caz fiind al ciclistului Pavel Sivakov, care acum reprezintă Franţa.
Aşa a procedat şi Artiom Sewerukhin, unul dintre cei mai de perspectivă piloţi de karturi. El reprezintă acum Otalia şi, după o cursă câştigată ieri, în Portugalia, a şocat asistenţa.
Urcat pe podium, Sewerukhin a făcut semnul nazist, probabil amuzându-se pe seama faptului că ruşii sunt comparaţi, prin ceea ce fac în Ucraina, cu nemţii din perioada celui de-al doilea Război Mondial. Considerând că a fost extrem de inspirat cu salutul său, Sewerukhin a izbucnit apoi în râs, ca după o glumă extrem de reuşită.
Karting
Un nou record la Cupa României de karting
04/05/2022 LA 08:13
Gestul său a şocat, iar acum rusul care reprezintă Italia riscă o suspendare record pentru teribilismul său. Se cere chiar suspendarea pe viaţă, dar probabil că va fi vorba doar de ceva temporar, gestul venind cel mai probabil din teribilism şi ignoranţă.
Turneul ATP Masters 1000 de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player!
Karting
Rusul care a făcut salutul nazist pe podium are cariera distrusă! Cele 2 decizii care l-au dărâmat
14/04/2022 LA 07:05
Karting
Reacția pilotului rus care a șocat după ce a făcut salutul nazist pe podium! "Sunt un prost!"
12/04/2022 LA 10:57