De nouă ani e în lumea kartingului. Ai spune deja că e printre experți și deși are doar 13 ani, Octav Costache e una din multele povești de succes din kartingul românesc. A început în 2012 povestea lui din motorsport și la 6 ani devenea deja vicecampion national la KID, iar anul următor avea să repete performanța la PUFO. La 10 ani vine și confirmarea celor aproape 6 ani și jumătate de muncă asiduă în karting: devine campion național la Mini! Legitimat la un club de tradiție din București, Agronomia, Octav are rezultate remarcabile și la școală.

Pasionat de desen și matematică

Octav nu face rabat când vine vorba de școală. Tratează tot cu atenție și pasiune pentru că, fie că vrea sau nu, e una din condițiile pentru a-și duce mai departe pasiunea pentru karting. ”Sunt la școală în Voluntari, la școala nr.1 Anton Pann. Nu am probleme, îmi place. Matematica și desenul sunt materiile care mă pasionează cel mai mult”, explică pilotul care acum la clasa KZ luptă contra lui Trifu și Cotigă pentru titlul național. ”Sunt pe locul 1 momentan, după un start destul de bun. Am competitor de valoare la clasa mea, nu e deloc ușor, dar voi lupta până la capăt”, a explicat Octav.
Karting
Un nou record la Cupa României de karting
04/05/2022 LA 08:13
https://i.eurosport.com/2021/09/10/3216285.png

Record de participanți la Campionatul Național de Karting

Aproape 110 piloți vor fi la ultima etapă din acest sezon, un număr record pentru acest sezon. Peste 25 de piloți vin din străinătate, fapt ce sporește importanța și unicitatea acestei etape de la Tunari, de pe circuitul Amckart. Această cursă va fi încadrată și ca etapă în campionatul național al Bulgariei din prisma numărului de piloți de peste Dunăre. Finalele va fi transmisă live, duminică, pe pagina de Facebook Eurosport.
Karting
Rusul care a făcut salutul nazist pe podium are cariera distrusă! Cele 2 decizii care l-au dărâmat
14/04/2022 LA 07:05
Karting
Reacția pilotului rus care a șocat după ce a făcut salutul nazist pe podium! "Sunt un prost!"
12/04/2022 LA 10:57