Tatăl Mariei, Bogdan, fost pilot de rally sprint, i-a insuflat fetiței pasiunea pentru motorsport. Maria este elevă la grupa zero a Liceului “Lucian Blaga” din Cluj.
Școala de Karting a echipei Praga Team din Brașov a devenit ulterior locul unde fetița avea să iși modeleze pas cu pas pasiunea pentru karting.
"Printre picățele, mai fura câte o gură de ciocolată albă care îi dă toată energia necesară să fie rapida pe pista, indiferent de condițiile atmosferice. Îi place adrenalina și la antrenamente se întrece dese ori cu adulții veniti să se distreze cu karturile de rent!", povestește Ernest Brezina, coordonatorul școlii.
Karting
Exclusiv | Interviu cu românul care a câștigat titlul mondial la karting: "Mi-au dat lacrimile"
24/11/2021 LA 17:14
https://i.eurosport.com/2021/07/18/3175773.jpg
"Cristina Lăcan este cea care ne-a contactat pentru cursul de inițiere în karting, curs pe care noi l-am oferit la Brașov, pe kart de PromoBB. De atunci, kartingul nu mai poate fi inlocuit", completeaza Brezina senior.
"Iubeste cățeii, îi place foarte mult să deseneze și să coloreze și urmărește cu nerăbdare aventurile Super Hero Girl", încheie coordonatorul Praga Team, cel care are și el ambii copii înscrisi în Campionatul National de Karting.
Karting
David Cosma Cristofor: “Lando Norris e chiar un tip amabil!”
01/10/2021 LA 07:53
Karting
Karting, matematică și desen, pasiunile "artistului" din kartingul românesc
10/09/2021 LA 13:26