Pilotul de karting bucureștean, elev la International School of Bukarest, Bogdan Cosma Cristofor a câștigat trofeul internațional Trofeo di Primavera de pe circuitul de la Lonato (Italia), la clasa Mini. Puștiul român de 10 ani, cunoscut de prietenii din kartingul din RO ca Sesy, și-a arătat valoarea încă de la start. De la heat-uri până la finala mare, Sesy a dominat clar cursa, fiind tot timpul pe primul loc. În finală, pilotul din Campionatul Național de Karting a condus lupta de la un capăt la altul fără să dea vreo șansă celorlalți piloți din lume. Anul trecut, pe aceeași pistă, fratele lui David Cosma Cristofor, trecut între timp la o clasă superioară, la Junior, ocupă și el un loc pe podium!

Antrenor la 12 ani

David, fratele lui Sesy, a trăit cursa la cote maxime. După o săptămână în care a efectuat teste pe circuitul de la Lonato, campionul național de la Mini din sezonul trecut, face pasul spre Junior. Cum însă în weekend, pe circuit a avut loc Trofeo di Primavera, puștiul a trecut în tabăra suporterilor lui Sesy. Alături de mecanici și manager, David și-a luat în serios rolul de antrenor personal.
Karting
Un nou record la Cupa României de karting
04/05/2022 LA 08:13
https://i.eurosport.com/2022/03/07/3333164.jpg

Un sud-african sub tricou de România

Rezultatele la clasa Mini obținute în sezonul trecut de echipa românească Gulstar prin pilotul David Cosma Cristofor la această categorie au atras atenția și altor piloți internaționali. Astfel, Enzo Rujugiro, 11 ani, pilot din Africa de Sud a participat la Trofeo Primavera sub steagul României. Puștiul a reușit să prindă finala de la Lonato!
Karting
Rusul care a făcut salutul nazist pe podium are cariera distrusă! Cele 2 decizii care l-au dărâmat
14/04/2022 LA 07:05
Karting
Reacția pilotului rus care a șocat după ce a făcut salutul nazist pe podium! "Sunt un prost!"
12/04/2022 LA 10:57