Clasele la care ei vor participa sunt 60 Minikart, Mini gr 3, KZN și KZ 2. Două echipe din campionatul național de karting sunt în acest moment în Italia pe circuitul de la Lonato, Gulstar Racing și BRT. Ultima, echipa din Bacău, îi adună pe Bogdan Dolganiuc și Eric Vrânceanu. De cealaltă parte, Darius Cotigă și Bogdan Cosma Cristofor vor reprezenta în weekend România din partea Gulstar.
Ultimul arată o formă remarcabilă în ultima perioadă, el reușind să ocupe locul 5 la nivel internațional, la ultima cursă externă. Sesy, cum e cunoscut Bogdan printre colegii de la karting, are de depășit rezultatul fratelui său de anul trecut, când David Cosma Cristofor a terminat cursa pe podium.
https://i.eurosport.com/2022/03/04/3331348.jpg
Karting
Visăm să fim cei mai tari din Est la karting!
ACUM 19 ORE

David Cosma Cristofor a reușit în trecut o performanță excelentă la Trofeo di Primavera

Lider mondial pe finalul sezonului trecut, pilotul bucureștean David Cosma Cristofor, își face pregătirea pentru trecerea de la Mini la clasa Junior, tot aceste zile la Lonato. Puștiul a anunțat că în maxim 1 an va reuși să producă rezultate notabile și la această clasă iar în 2 ani își dorește să repete perforemanțele din 2021, când a devenit liderul mondial la clasa Mini. David s-a antrenat în ultima perioadă pe circuitele din Italia pe material de clasa Junior urmând a debuta cât de curând la competițiile externe oficiale.
“Sunt extrem de încântat de trecerea mea la o nouă categorie și sper să mă acomodez foarte repede pentru a începe cât mai repede cursele oficiale”, explică David ce își dorește personal. “Cât despre fratele meu, Sesy, eu sper să obțină un loc 1 cât de repede la o cursă internațională la clasa Mini. Merită din plin la cât muncește și clar poate! Îi mai trebuie puțin noroc ca totul să fie bine”, completează David, apropo de performanțele ulterioare ale fratelui său mai mic.
Karting
Record la karting în start de campionat!
20/05/2022 LA 08:52
Karting
Un nou record la Cupa României de karting
04/05/2022 LA 08:13