Italienii din motorsport își dau coate de ceva timp. Doi frați români uimesc în karting la cursele internaționale și îi aseamănă cu frații Schumacher. Rezultatele lor sunt comparabile cu Michael și Ralf susține media internațională.
În weekend, la Lonato, italienii au organizat etapa finală a competiției Trofeo di Primavera, cursă internațională a cărei primă etapă fusese cucerită chiar de pilotul român, Bogdan Cosma Cristofor (10 ani). În a doua etapă, faza finală a competiției, Sesy a făcut o cursă excelentă din nou și astfel în cursa finală din ultima zi, a pornit de pe locul 2 în grilă. Deși poziția e una superioară, specialiștii din karting susțin că locul 2 în grilă poate aduce deservicii la start lucru exemplificat și în manșele de calificare. Astfel, au existat situații în care, deși pilotul a pornit cursa de pe 2 a terminat fie pe 14, fie pe 19.
https://i.eurosport.com/2022/03/21/3342187.png
Karting
Un nou record la Cupa României de karting
04/05/2022 LA 08:13
Nu la fel s-a întâmplat cu Sesy. Puștiul de 10 ani și-a văzut cu ambiție de propria prestație și, deși a pierdut câteva poziții, la final a reușit să ocupe locul 3. Coroborat cu rezultatul anterior, Sesy a cucerit astfel Trofeo di Primavera!
“Sunt foarte fericit. Știu cât am muncit să ajung până aici. Mă bucur că m-am menținut sus în curse, așa cum mi-am și propus înainte de această cursă. Sper să o țin tot așa”, a explicat puștiul după cursă.
De remarcat și prestațiile celorlalți doi puști români implicați în clasa Mini, Tudor Jercan și Andrei Șuțu. Ambii au terminat cu rezultate foarte bune, reușind să prindă cursa finală.
Karting
Rusul care a făcut salutul nazist pe podium are cariera distrusă! Cele 2 decizii care l-au dărâmat
14/04/2022 LA 07:05
Karting
Reacția pilotului rus care a șocat după ce a făcut salutul nazist pe podium! "Sunt un prost!"
12/04/2022 LA 10:57