Ultima etapă din Campionatul Național de Karting se anunță una cu final glorios atât pentru organizatori cât și pentru FRK. Un număr record de participanți s-au înscris deja pentru cursa de pe Amkart, Tunari. Astfel, peste 100 de piloți și-au anunțat prezența la București, ei înregistrându-se pe site-ul destinat acestui fapt de către organizator.

37 de bulgari vor să vină la București, potrivit Federației de la Sofia

Cifra exactă a piloților înscriși se va definitiva mâine, astăzi de dimineață 103 piloți fiind în platforma organizatorului de participanți admiși. Numărul e impresionat și chiar mai poate crește. Unicitatea evenimentului e dată de faptul că numărul străinilor poate suferi modificări remarcabile. În acest moment, 26 de piloți din afara granițelor fiind pe lista de înscriși, majoritatea bulgari. Cert e că, Federația Bulgară a emis 37 de licențe pregătite pentru acest eveniment, însă doar aproximativ 20 de piloți de peste Dunăre s-au angajat propriu zis în a veni la București în acest weekend. Ca particularitate, printre străini e și un german, dar care va participa din partea unei echipe bulgare.
Karting
Visăm să fim cei mai tari din Est la karting!
23/05/2022 LA 10:10
https://i.eurosport.com/2020/11/13/2936458.jpg

Premieră: atelier de crossfit în paddock

Organizatorul a pregătit un element surpriză pentru piloții prezenți: atelier de crossfit în paddock. Astfel, un antrenor personalizat va fi alături de orice pilot dornic să descopere un pachet de pregătire fizică destinat exclusiv unui practicant de karting. Adrian Schuller, antrenor cunoscut în lumea motorsportului, va coordona activitatea a alți câțiva colegi pentru a fi la dispoziția piloților din Campionatul Național de Karting.
Karting
Record la karting în start de campionat!
20/05/2022 LA 08:52
Karting
Un nou record la Cupa României de karting
04/05/2022 LA 08:13