Bucureștiul e gazda startului sezonului competițiilor organizate exclusive de FRK prin etapa de Cupa României, din acest weekend de pe circuitul de la Tunari / Amckart. Peste 80 de piloți, participare record pentru Cupă, sunt așteptați la cursa din Capitală.
Pilotul cel mai în formă din acest an din competițiile externe, puștiul de la Mini, Bogdan Cosma Cristofor (10 ani) și-a confirmat forma și în weekendul recent încheiat. Un nou loc 1 pentru pilotul Gulstar, elev la International School of Bukarest, în competiția Romanian Karting Masters, etapa a doua.
Sesy, cum e cunoscut pilotul de apropiați, a reușit astfel o serie excelentă în doar 2 luni de zile. În cinci din șase curse, băiatul s-a impus detașat fără a avea prea mari emoții. “Sunt extrem de mândru de rezultatele obținute în ultimele 2 luni. E un vis devenit realitate realizat împreună cu cei care mă susțin necondiționat și care au crezut în mine. Mi-am dat seama că rezultatele obținute m-au ajutat să îmi modific imaginea de sine, să pot avea mai multă încredere în mine. Practicarea unui sport de performanță înseamnă putere, rezistență fizică și psihică, caracter. Sportul tre învață să lupți pentru dorința ta, să nu renunți. Asta simt eu acum chiar dacă știu că încă sunt un copil. Mi-aș dori să mulțumesc mult fratelui meu, echipei Gulstar, familiei și chiar și sponsorilor mei. Au contribuit toți la ce am reușit eu”, a mărturisit puștiul.
Karting
Record la karting în start de campionat!
20/05/2022 LA 08:52
https://i.eurosport.com/2022/05/04/3366339.png
Performanțele lui Bogdan în două luni
  • 5/6 martie – Locul 1 Trofeo Primavera (Lonato, Circuit South Garda)
  • 18/20 martie – Locul 1 Trofeo Primabera Finale Championship (Lonato, Circuit South Garda)
  • 24/27 martie – Locul 1 Iame Series Italy- runda 2 (Lonato, Circuit South Garda)
  • 8/10 aprilie – Locul 1 Romanian Karting Masters (București, Circuit Amckart)
  • 29 aprilie / 1 mai – Locul 1 Romanian Karting Masters (Brașov, Circuit Prejmer)
Karting
Rusul care a făcut salutul nazist pe podium are cariera distrusă! Cele 2 decizii care l-au dărâmat
14/04/2022 LA 07:05
Karting
Reacția pilotului rus care a șocat după ce a făcut salutul nazist pe podium! "Sunt un prost!"
12/04/2022 LA 10:57