Benny Adegbuyi a pierdut în fața lui Ben Saddik, prin KO din prima rundă. Meciul a fost main event-ul galei Glory 81 și a fost așteptat de toată lumea. Românul a bifat în această seară a 43-a confruntare ca luptător profesionist, iar marocanul a bifat-o pe cea de-a 45-a din cariera sa.
"Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit să mă susțină în această seară. A fost un meci dificil, mi-am pierdut concentrarea o perioadă destul de lungă, de abia aștept meciurile viitoare. Vreau să dedic această victorie Regelui Marocului. Nu l-am subestimat sub nicio formă pe Benny, amândoi am împărțit aceeași greutate pe umeri. Sper să aibă o carieră frumoasă în viitor pentru că merită. Am avut răbdare și am continuat să arunc loviturile, asta am făcut. Vreau să lupt pentru centură în viitor", a spus Saddik la final.
Kick Boxing
Benny Adegbuyi, prima reacție după KO-ul în fața lui Ben Saddik: "Singurul lucru care mă doare..."
22/08/2022 LA 08:36

Benny Adegbuyi, învins prin KO din prima rundă de Ben Saddik

Saddik a părut în confruntarea din această seară mult mai bine pregătit și l-a luat prin surprinde pe Benny Adegbuyi încă de la început. Sportivul nostru a tatonat terenul preț de câteva zeci de secunde, dar marocanul l-a pus la pământ rapid.
Benny s-a ridicat, însă ulterior a încasat câteva lovituri în serie, pentru a fi doborât printr-un KO devastator. Benny este luptător Glory din 2013, iar în ultimii 7 ani a fost în permanență clasat în Top 5 la categoria grea. Prima confruntare cu Ben Saddik a avut loc în 2018, în finala turneului piramidal de 8 de la Rotterdam, atunci când marocanul a câștigat prin KO. Deși Benny și-a dorit enorm să-și ia revanșa, Saddik a fost mult prea puternic.
Kick Boxing
Daniel Ghiță îl distruge pe Adegbuyi, după ce Saddik l-a făcut KO: "Nulitățile cred că-s sportivi!"
21/08/2022 LA 13:24
Kick Boxing
Benny Adegbuyi, în drumul spre titlul la categoria grea. Kickboxer-ul vrea revanșa la gala Glory 81
18/08/2022 LA 09:18