Benny Adegbuyi-Badr Hari este cea mai așteptată luptă pentru fanii Kick Boxing-ului din România. Partida va avea loc mâine seară în Olanda, iar astăzi cei doi sportivi au trecut proba cântarului oficial. Românul cântărește 117 kilograme, cu 8 mai mult decât adversarul său, potrivit as.ro.
Imediat după câtarul oficial, Benny Adegbuyi a postat un mesaj și o fotografie pe contul personal de Instagram, în care sublinia că este pregătit pentru marea confruntare de mâine: "117 kg! Sunt gata pentru meciul de mâine. Cine e cu mine? Sus România!"
Kick Boxing
Benny Adegbuyi a povestit cum a încercat Badr Hari să-l intimideze: "Am crezut că vine să mă salute"
10/01/2021 LA 11:29

Benny Adegbuyi vs Badr Hari | Câștigătorul devine challenger la centura de campion

Casele de pariuri îl dau mare favorit pe mult mai consacratul Badr Hari. Acesta nu a mai câștigat totuși o luptă din 2015. Marocanul are 2 înfrângeri cu Rico Verhoeven, deținătorul actual al centurii de campion, iar în urma meciului cu Hesdy Gerges a fost depistat pozitiv cu substanțe interzise.
În schimb, Benny a strâns 15 victorii și 3 înfrângeri de la ultimul meci câștigat de Badr Hari. Românul s-a antrenat pentru această dispută chiar cu Rico Verhoeven, cel care l-a învins până acum de 2 ori.
Kick Boxing
Ce meserie ar fi avut Benny Adegbuyi dacă nu devenea luptător: "Tatăl meu mereu îmi spunea asta"
25/12/2020 LA 13:04
Kick Boxing
Benny Adegbuyi, declarația zilei după meciul cu Badr Hari: "Mă știe și Cristiano Ronaldo acum!"
24/12/2020 LA 15:26