Benny Adegbuyi a pierdut în fața lui Ben Saddik, prin KO din prima rundă. Meciul a fost main event-ul galei Glory 81 și a fost așteptat de toată lumea. Românul a bifat a 43-a confruntare ca luptător profesionist, iar marocanul a bifat-o pe cea de-a 45-a din cariera sa. Sportivul în vârstă de 37 de ani a fost făcut KO de marocan încă din prima rundă, la fel cum s-a întâmplat și în urmă cu patru ani, la Rotterdam.
De această dată, cei doi s-au luptat la Dusseldorf, iar Saddik a demonstrat cu vârf și îndesat de ce este catalogat drept al doilea cel mai bun kickboxer la categoria grea din lume. Cu un minut rămas din prima rundă, Benny a fost trimis la podea, după o directă a marocanului. Sportivul nostru a reușit să se ridice, însă nu a mai putut rezista, pentru că Ben Saddik s-a năpustit asupra sa cu o serie de lovituri devastatoare.

Daniel Ghiță îl distruge pe Adegbuyi, după ce Saddik l-a făcut KO din prima rundă în Glory 81

Kick Boxing
Benny Adegbuyi, prima reacție după KO-ul în fața lui Ben Saddik: "Singurul lucru care mă doare..."
22/08/2022 LA 08:36
Daniel Ghiță nu a avut milă de Adegbuyi și a transmis un mesaj acid pe rețelele de socializare. Fostul kickboxer român la categoria super grea e de părere că Benny e promovat fără să aibă de fapt niciun argument pentru toate laudele care i se aduc. Ghiță a vorbit în termeni foarte duri despre înfrângerea devastatoare pe care Adegbuyi a încasat-o de la Saddik.
"Când te bate unul cu o singură mână, ce crezi ca se întâmplă când te bate cu două? Predicția mea KO- first round (prima rundă) a devenit realitate. Sportul e sport, show-ul e show! Mai faceți încă o luptă, că doar show-ul se vinde. Nulitățile au impresia că sunt sportivi. Când nu ai forță în pumn, doar ești promovat… Dumnezeu nu doarme! Nihil Sine Deo", a fost mesajul postat de Daniel Ghiță pe contul personal de Facebook.
Kick Boxing
Benny Adegbuyi, învins clar de marocanul Ben Saddik! Românul, făcut KO încă din prima rundă
20/08/2022 LA 20:37
Kick Boxing
Benny Adegbuyi, în drumul spre titlul la categoria grea. Kickboxer-ul vrea revanșa la gala Glory 81
18/08/2022 LA 09:18