Într-un interviu oferit pentru Antena Sport, Moroșanu a vorbit despre cum îl afectează pandemia de coronavirus și despre ultimul meci pe care vrea să îl susțină în ring. Meciul ar urma să fie o revanșă cu unul dintre luptătorii care l-au învins în trecut, așa cum s-a întâmplat cu Freddy Kemayo sau Daniel Sam.
"Dorul de ring este imens. Nu se compară cu nimic, dar sunt conștient că vârsta deja își spune cuvântul. Îmi doresc să mai lupt într-un meci în Diaspora, poate la Londra. E visul meu. Și ca adversar să am o nouă revanșă. E prematur să discutăm pentru că nu știm cât de mult va dura starea de urgență la nivel mondial. Nu știm ce va fi după.", a povesit Moroșanu, pentru Antena Sport.

Moroșanu: "Românii vor trece cu bine peste pandemie"

Kick Boxing
Benny Adegbuyi a povestit cum a încercat Badr Hari să-l intimideze: "Am crezut că vine să mă salute"
10/01/2021 LA 11:29
Moroșanu le-a transmis un mesaj de încurajare tuturor românilor, spunând că vor trece cu bine peste această problemă, așa cum au făcut-o și în alte situații dificile întâlnite de-a lungul timpului.
"Majoritatea timpului mi-l petrec acasă, cu familia. Am avut gala de la Arad, iar la câteva zile a început starea de urgență. Sunt un tip activ, însă acum știm cu toții că e o situație excepțională și trebuie să respectăm cu toții indicațiile autorităților. Nu e de glumit.
Le transmit tuturor românilor să fie puternici, să aibă răbdare, iar totul va fi bine. Și eu îmi doresc să trecem cât mai repede peste această criză care ne afectează pe toți. Totuși, în astfel de momente viața este mai importantă decât orice altceva. Trebuie să ne protejăm pe noi și pe cei care sunt mai în vârstă și vulnerabili în fața acestui virus. Poporul român a trecut prin situații și mai grele, va fi bine și de data aceasta.", a mai spus luptătorul român.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Kick Boxing
Ce meserie ar fi avut Benny Adegbuyi dacă nu devenea luptător: "Tatăl meu mereu îmi spunea asta"
25/12/2020 LA 13:04
Kick Boxing
Benny Adegbuyi, declarația zilei după meciul cu Badr Hari: "Mă știe și Cristiano Ronaldo acum!"
24/12/2020 LA 15:26