Olandezii au aflat secretul acestei victorii spectaculoase. "Benny s-a antrenat cu marele rival al lui Badr Hari, Rico Verhoeven. Badr nu a știut să închidă lupta în runda secundă, iar Benny a revenit miraculos" scrie de De Telegraaf, cel mai citit ziar din Olanda.
https://i.eurosport.com/2020/12/20/2958678.png
Benny este primul om care este dominat în primele două reprize și reușește să revină în fața lui Badr Hari. O lovitură de picior la ficat a fost decisivă pentru KO de poveste! Badr Hari rămâne fără victorie în cele 4 lupte de până acum, în circuitul Glory. În două dintre ele, în fața lui Verhoeven, luptătorul de 36 de ani a fost nevoit să renunțe din cauza unor accidentări, iar împotriva lui Hesdy Gerges a fost egal, după o decizie amânată.
Kick Boxing
Benny Adegbuyi a povestit cum a încercat Badr Hari să-l intimideze: "Am crezut că vine să mă salute"
10/01/2021 LA 11:29

Ce a declarat Benny Adegbuyi după victoria uriașă din Glory 76

Benny nu mai luptase de 13 luni, dara făcut meciul vieții! Luptătorul român s-a impus în fața unui adversar extraordinar și a fost extrem de bucuros la finalul luptei
"Mă simt grozav. A fost dramatic, dar la final de zi am zis că sunt puternic. Am ştiut că va începe în forţă. Am făcut o greşeală şi m-a pus la pământ. Ştiam că dacă rămân aşa el va pica. Când i-am dat un upercut, loviturile erau foarte puternice. Antrenorul mi-a spus să încerc să îl fac KO. Cred că i-am rupt nasul, dar este o luptă. Îi mulţumesc că a acceptat să lupte cu mine. Este mai bun, dar eu am câştigat" a spus Benny după meciul dramatic din Amsterdam.
Kick Boxing
Ce meserie ar fi avut Benny Adegbuyi dacă nu devenea luptător: "Tatăl meu mereu îmi spunea asta"
25/12/2020 LA 13:04
Kick Boxing
Benny Adegbuyi, declarația zilei după meciul cu Badr Hari: "Mă știe și Cristiano Ronaldo acum!"
24/12/2020 LA 15:26