Elizabeth este cunoscută sub numele de scenă "Scarlett Bordeaux" și și-a făcut apariția în ultimul episod WWE NXT, alături de partenerul său Kevin Kesar (în ring, Karrion Kross), din postura de manager al luptătorului american.
Elizabeth s-a născut în Chicago (Illinois), însă pe când avea numai 6 luni a fost trimisă în România, alături de bunicii săi. "Scarlett" a petrecut 4 ani în țara noastră, pentru ca apoi să se întoarcă în Statele Unite. Deși nu vorbea deloc engleză, aceasta s-a integrat foarte repede în comunitatea americană. Elizabeth a urmat cursurile de la Carl Sandburg High School, din Orland Park (Illinois), apoi a studiat teatru muzical la Columbia College.

Elizabeth Chihaia, de 8 ani în lumea wrestlingului

Tokyo 2020
Alina Vuc: "Vă asigur că nimeni nu suferă mai mult decât mine"
10/08/2021 LA 06:09
Extrem de pasionată de wrestling, "Scarlett" a semnat primul său contract de luptătotare profesionistă în 2012, în circuitul individual, în cadrul evenimentului CSW Southside Showdown. Elizabeth a bifat și două apariții neoficiale în WWE în 2014 și 2016, cu scopul promovării competiției. De-a lungul carierei, Elizabeth Chihaia a apărut în episoadele Lucha Libre AAA Worldwide, Ring of Honor, Impact Wrestling, Ohio Valley Wrestling, AAW Wrestling, Chikara și Combat Zone Wrestling.
În septembrie 2019, Elizabeth Chihaia a semnat un contract oficial cu WWE, iar ieri a apărut în primul său episod NXT, alături de Karrion Kross.

Prima apariție a lui "Scarlett" în WWE

În episodul publicat ieri de WWE NXT, "Scarlett" l-a însoţit în drumul către pe ring pe Karrion Kross, acesta învingându-l apoi într-un timp foarte scurt pe Leon Ruff. Imaginile au făcut repede înconjurul internetului, în special datorită show-ului făcut de Elizabeth și Karrion înainte de luptă. De asemenea, în timpul luptei, "Scarlett" l-a încurajat pe Karrion de pe margine, iar la final a intrat în ring alături de el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Lupte
Cea mai tare finală de la Tokyo. Victorie în ultima secundă pentru Stevenson
06/08/2021 LA 12:03
Tokyo 2020
Tokyo 2020 - ROC vs Uzbekistan - Wrestling Men's Freestyle 74kg - 1/4F – Rezumate de la Olimpiadă
05/08/2021 LA 06:21