Elizabeth este cunoscută sub numele de scenă "Scarlett Bordeaux" și și-a făcut apariția în ultimul episod WWE NXT, alături de partenerul său Kevin Kesar (în ring, Karrion Kross), din postura de manager al luptătorului american.
Elizabeth s-a născut în Chicago (Illinois), însă pe când avea numai 6 luni a fost trimisă în România, alături de bunicii săi. "Scarlett" a petrecut 4 ani în țara noastră, pentru ca apoi să se întoarcă în Statele Unite. Deși nu vorbea deloc engleză, aceasta s-a integrat foarte repede în comunitatea americană. Elizabeth a urmat cursurile de la Carl Sandburg High School, din Orland Park (Illinois), apoi a studiat teatru muzical la Columbia College.

Elizabeth Chihaia, de 8 ani în lumea wrestlingului

Lupte
Prima medalie de aur din istoria luptelor românești, la senioare!
31/03/2022 LA 18:50
Extrem de pasionată de wrestling, "Scarlett" a semnat primul său contract de luptătotare profesionistă în 2012, în circuitul individual, în cadrul evenimentului CSW Southside Showdown. Elizabeth a bifat și două apariții neoficiale în WWE în 2014 și 2016, cu scopul promovării competiției. De-a lungul carierei, Elizabeth Chihaia a apărut în episoadele Lucha Libre AAA Worldwide, Ring of Honor, Impact Wrestling, Ohio Valley Wrestling, AAW Wrestling, Chikara și Combat Zone Wrestling.
În septembrie 2019, Elizabeth Chihaia a semnat un contract oficial cu WWE, iar ieri a apărut în primul său episod NXT, alături de Karrion Kross.

Prima apariție a lui "Scarlett" în WWE

În episodul publicat ieri de WWE NXT, "Scarlett" l-a însoţit în drumul către pe ring pe Karrion Kross, acesta învingându-l apoi într-un timp foarte scurt pe Leon Ruff. Imaginile au făcut repede înconjurul internetului, în special datorită show-ului făcut de Elizabeth și Karrion înainte de luptă. De asemenea, în timpul luptei, "Scarlett" l-a încurajat pe Karrion de pe margine, iar la final a intrat în ring alături de el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Lupte
Aur european pentru România! Medalie de aur pentru Andreea Ana la Europenele Under-23
10/03/2022 LA 20:51
Lupte
Aur și bronz pentru România la turneul de lupte Yașar Dogu! Alina Vuc, pe locul 1 la categoria 50 kg
28/02/2022 LA 06:34