Sportivul Tibi Ușeriu a terminat al doilea cursa de la Cercul Polar, după 7 zile de competiție. Elvețianul Fabian Imfeld a fost cel care a trecut primul linia de sosire. Ușeriu și Imfeld au fost singurii dintre cei peste 20 de concurenți din acest an care au reușit să parcurgă tot traseul.
Ușeriu a acuzat probleme cu stomacul și a suferit o degerătură la picior, după primele patru zile ale concursului. Cu toate acestea, sportivul român a reușit să încheie maratonul cu bine.
Anul trecut, tot din cauza unor probleme medicale, Tibi Ușeriu a fost nevoit să abandoneze cursa. El a mers aproximativ 100 de kilometri în 24 de ore la temperaturi de -38 de grade Celsius. La a doua oprire, medicii evenimentului i-au făcut controlul de rutină și l-au anunţat că trebuie să se retragă. Românul a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Whitehorse, Canada, pentru îngrijiri de specialitate, pentru că avea degerături.
Maraton
Joan Chelimo Melly, pe locul 5 în Maratonul de la Londra! Cine a câștigat competiția feminină
02/10/2022 LA 14:17
Tibi Ușeriu este singurul maratonist român care a participat la Yukon Arctic Ultra, unul dintre cele mai grele de pe planetă. Acesta se desfășoară într-o zonă sălbatică din Canada, la temperaturi care pot ajunge până la – 50 de grade Celsius.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Maraton
Kenyanul Amos Kipruto a triumfat în Maratonul de la Londra, într-o zi grea pentru Bekele
02/10/2022 LA 14:10
Maraton
Eliud Kipchoge, record mondial la Maratonul Berlinului! Kenyanul și-a depășit propria performanță
25/09/2022 LA 10:46