Maraton

Tibi Ușeriu a încheiat pe locul secund ultramaratonul din Canada, după 7 zile de concurs

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Tibi Ușeriu

Credit imagine: Eurosport

DeCosmin Cioboata
06/02/2020 la 21:29

Tibi Ușeriu a încheiat în această seară ultramaratonul Yukon Arctic Ultra 2020, desfășurat în Canada. Sportivul român a trecut linia de sosire al doilea, fiind unul dintre cei doi sportivi rămași până în ultima zi pe traseu.

Sportivul Tibi Ușeriu a terminat al doilea cursa de la Cercul Polar, după 7 zile de competiție. Elvețianul Fabian Imfeld a fost cel care a trecut primul linia de sosire. Ușeriu și Imfeld au fost singurii dintre cei peste 20 de concurenți din acest an care au reușit să parcurgă tot traseul.

Ușeriu a acuzat probleme cu stomacul și a suferit o degerătură la picior, după primele patru zile ale concursului. Cu toate acestea, sportivul român a reușit să încheie maratonul cu bine.

Maraton

Un american a câștigat o rolă de hârtie igienică de aur după un ultramaraton virtual de 63 de ore

07/04/2020 LA 14:07

Anul trecut, tot din cauza unor probleme medicale, Tibi Ușeriu a fost nevoit să abandoneze cursa. El a mers aproximativ 100 de kilometri în 24 de ore la temperaturi de -38 de grade Celsius. La a doua oprire, medicii evenimentului i-au făcut controlul de rutină și l-au anunţat că trebuie să se retragă. Românul a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Whitehorse, Canada, pentru îngrijiri de specialitate, pentru că avea degerături.

Tibi Ușeriu este singurul maratonist român care a participat la Yukon Arctic Ultra, unul dintre cele mai grele de pe planetă. Acesta se desfășoară într-o zonă sălbatică din Canada, la temperaturi care pot ajunge până la – 50 de grade Celsius.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Maraton

Maratonistul Wilson Kipsang, arestat după ce s-a încuiat într-un bar pentru a fugi de izolare

04/04/2020 LA 18:50
Maraton

VIDEO: În plină pandemie de coronavirus, 6.200 de englezi au alergat la maratonul de la Bath

16/03/2020 LA 13:31
Subiecte asemănătoare
Maraton
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol