Sportivul Tibi Ușeriu a terminat al doilea cursa de la Cercul Polar, după 7 zile de competiție. Elvețianul Fabian Imfeld a fost cel care a trecut primul linia de sosire. Ușeriu și Imfeld au fost singurii dintre cei peste 20 de concurenți din acest an care au reușit să parcurgă tot traseul.
Ușeriu a acuzat probleme cu stomacul și a suferit o degerătură la picior, după primele patru zile ale concursului. Cu toate acestea, sportivul român a reușit să încheie maratonul cu bine.
Anul trecut, tot din cauza unor probleme medicale, Tibi Ușeriu a fost nevoit să abandoneze cursa. El a mers aproximativ 100 de kilometri în 24 de ore la temperaturi de -38 de grade Celsius. La a doua oprire, medicii evenimentului i-au făcut controlul de rutină și l-au anunţat că trebuie să se retragă. Românul a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Whitehorse, Canada, pentru îngrijiri de specialitate, pentru că avea degerături.
Maraton
Maratonul feminin de la Chicago s-a încheiat cu victoria kenyencei Ruth Chepngetich
10/10/2021 LA 17:31
Tibi Ușeriu este singurul maratonist român care a participat la Yukon Arctic Ultra, unul dintre cele mai grele de pe planetă. Acesta se desfășoară într-o zonă sălbatică din Canada, la temperaturi care pot ajunge până la – 50 de grade Celsius.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Maraton
Etiopianul Tura Abdiwak Seifu a câștigat a 43-a ediție a maratonului de la Chicago
10/10/2021 LA 17:22
Maraton
Jocurile Olimpice: Două sportive din Kenya, pe podium în proba de maraton feminin
06/08/2021 LA 23:43