Maraton

Un american a câștigat o rolă de hârtie igienică de aur după un ultramaraton virtual de 63 de ore

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Michael Wardian

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
07/04/2020 la 14:07

Maratonistul american Michael Wardian s-a impus în cadrul unui ultramaraton virtual de 63 de ore și 422 de kilometri. Premiul? O rolă de hârtie igienică de aur.

Americanul Michael Wardian a câștigat ultramaratonul virtual ''Quarantine Backyard Ultra'', marţi, la capătul a 422 de km şi 63 de ore, potrivit Reuters. În contextul actual impus de pandemia de coronavirus, evenimentele sportive s-au mutat în mediul online. La ultramaratonul organizat de Personal Peak Endurance Coaching au participat concurenți care au alergat 6,7 km pe oră, iar ultima persoană rămasă în cursă a fost declarată învingătoare. La acest ultramaraton s-au înscris peste 2.500 de alergători din 50 de ţări.

Participanţii aveau opţiunea de a alerga în casă, pe banda de alergare, sau afară şi au fost conectați tot timpul prin intermediul aplicaţiei video Zoom. Cursa a început în data de 4 aprilie şi s-a încheiat după un duel între Wardian, care locuieşte în Virginia şi alerga în aer liber, şi cehul Radek Brunner care a ales să alerge pe bandă. Duelul dintre cei doi s-a întins pe durata a 15 ore. Wardian a fost declarat învingător după ce Brunner nu a mai luat startul în cea de-a 63-a tură.

Maraton

Maratonistul Wilson Kipsang, arestat după ce s-a încuiat într-un bar pentru a fugi de izolare

04/04/2020 LA 18:50

Premiu unic pentru maratonistul Michael Wardian

''Radek m-a forţat să depăşesc orice limite pe care le-am avut amândoi în trecut'', a spus Wardian într-un clip postat pe Facebook. ''A fost o onoare şi un privilegiu să fac parte din ceva care depăşeşte imaginaţia. Cred că toţi ne-am bucurat de acest weekend. Ştiu că toţi suntem separaţi fizic în acest moment, dar această acţiune ne-a adus aproape într-un fel ... să împărtăşim ceea ce iubim în lume'', a adăugat învingătorul.

Premiul cu care a fost recompensat Wardian a fost ceea ce organizatorii au descris ca fiind ''cel mai râvnit premiu din lume'' - o rolă de hârtie igienică de aur.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Maraton

VIDEO: În plină pandemie de coronavirus, 6.200 de englezi au alergat la maratonul de la Bath

16/03/2020 LA 13:31
Maraton

Tibi Ușeriu, primul interviu după cursa de la Yukon Arctic: "Am crezut că lupt cu un monstru"

14/02/2020 LA 12:28
Subiecte asemănătoare
Maraton
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol