Accidentul s-a petrecut în timpul primului tur, la curba numărul 10. Imediat după incident, cursa a fost oprită. Pilotul în vârstă de 20 de ani a primit îngrijiri medicale pe marginea pistei, ulterior fiind transferat cu elicopterul la un spital din Kuala Lumpur.
În ciuda eforturilor depuse de personalul medical, Munandar a decedat la scurt timp după accident, din cauza rănilor suferite.
Munandar a fost unul dintre cei mai buni piloți din ediția din 2019 a Idemitsu Asia Talent Cup, înregistrând două victorii, clasându-se în două rânduri pe locul doi și de două ori pe locul trei. În urma incidentului, piloții au stabilit ca întrecerea să fie amânată, urmând să aibă loc duminică.
Motociclism
Coșmarul continuă pentru Marc Marquez: a fost operat a treia oară în șase luni la brațul drept
04/12/2020 LA 14:13
Zi tristă pentru motociclism. Afridza Munadar a încetat din viață în această după-amiază, după un accident în Asia Talent Cup. Odihnește-te în pace, Afridza | Marc Marquez, campionul mondial la MotoGP.
Marc Marquez a fost și el protagonistul unui accident astăzi: a pierdut controlul motocicletei în ultima sedință de calificări de la Sepang și va pleca de poziția a 11-a în Marele Premiul din Malaysia. Din fericire, spaniolul a scăpat doar cu o sperietură.
Motociclism
Le Mans 24 hours : căzătură spectaculoasă a lui Arnaud Dejean
30/08/2020 LA 04:27
Motociclism
Reacția lui Valentino Rossi, după ce a fost la câțiva centimetri de moarte: "Încă tremur!"
17/08/2020 LA 06:05