Accidentul s-a petrecut în timpul primului tur, la curba numărul 10. Imediat după incident, cursa a fost oprită. Pilotul în vârstă de 20 de ani a primit îngrijiri medicale pe marginea pistei, ulterior fiind transferat cu elicopterul la un spital din Kuala Lumpur.
În ciuda eforturilor depuse de personalul medical, Munandar a decedat la scurt timp după accident, din cauza rănilor suferite.
Munandar a fost unul dintre cei mai buni piloți din ediția din 2019 a Idemitsu Asia Talent Cup, înregistrând două victorii, clasându-se în două rânduri pe locul doi și de două ori pe locul trei. În urma incidentului, piloții au stabilit ca întrecerea să fie amânată, urmând să aibă loc duminică.
Motociclism
Prima companie românească, acționar majoritar în MotoGP! Anunțul oficial
04/11/2022 LA 20:11
Zi tristă pentru motociclism. Afridza Munadar a încetat din viață în această după-amiază, după un accident în Asia Talent Cup. Odihnește-te în pace, Afridza | Marc Marquez, campionul mondial la MotoGP.
Marc Marquez a fost și el protagonistul unui accident astăzi: a pierdut controlul motocicletei în ultima sedință de calificări de la Sepang și va pleca de poziția a 11-a în Marele Premiul din Malaysia. Din fericire, spaniolul a scăpat doar cu o sperietură.
Motociclism
Alex Rins a câștigat Marele Premiu al Australiei! Quartararo a pierdut locul 1 după ce a abandonat
16/10/2022 LA 09:05
Marele Premiu al Japoniei
Marc Marquez, primul pole position după 3 ani! Calificările din Japonia s-au ținut pe ploaie
24/09/2022 LA 10:27