Australianul și-a fracturat tibia piciorului drept într-un accident petrecut vineri în timpul unor antrenamente. Miller a fost transportat la spital și operat sâmbătă dimineață, doctorii implantându-i opt șuruburi în picior.
Pilotul echipei Marc VDS va urma în perioada următoare un program intens de reabilitare pentru a putea concura la runda „de casă” din Australia pe 22 octombrie.
„Evident sunt dezamăgit și frustrat că nu pot să iau parte la Marele Premiu al Japoniei,” a spus Miller. „Accidentarea a fost stabilizată [...] însă este clar că nu voi putea să mă refac până la cursa de la Motegi. Sunt, însă, determinat să mă urc înapoi pe motocicletă la Phillip Island și voi lucra cu fizioterapeutul în această direcție.”
Marele Premiu al Valenciei
Sfârșitul unei ere în MotoGP! Valentino Rossi, la ultima cursă a carierei
14/11/2021 LA 08:56
Managerul echipei, Michael Bartholemy, a confirmat că accidentul a fost unul ghinionist, care la prima vedere a fost inofensiv.
Miller se află pe poziția a 12-a a clasamentului piloților în acest sezon, înregistrând două clasări pe locurile 6 în cursele de la Assen și Misano - cele mai bune rezultate ale sale din 2017.
Eurosport 1 transmite pe 15, 22 și 29 octombrie următoarele trei etape ale campionatului MotoGP, cursa finală de la Valencia fiind la rândul ei transmisă pe 12 noiembrie și punând capăt sezonului.
Motociclism
Performanță uluitoare! Pedro Acosta e campion mondial la Moto 3, la doar 17 ani
07/11/2021 LA 14:43
Motociclism
Coșmarul continuă pentru Marc Marquez: a fost operat a treia oară în șase luni la brațul drept
04/12/2020 LA 14:13