David Popovici a devenit sportiv cu acte în regulă la CS Dinamo București. Clubul a anunțat în această seară poate cel mai important transfer din sportul românesc în 2021. Până să fie realizat acest transfer, el a reprezentat rivala Steaua București.
Tănărul înotător reprezintă una dintre cele mai mari speranțe pentru sportul românesc la viitoarele ediții ale Jocurilor Olimpice. În 2021 a reușit deja primele două finale la Tokyo, reușind să se bată de la egal la egal cu "rechinii" înotului mondial. David Popovici i-a atras atenția până și marelui Caeleb Dressel.

Dinamo a realizat transferul anului în sportul românesc: A semnat cu David Popovici!

Natație
David Popovici se pregătește de Mondialul în bazin scurt, la Melbourne: "O călătorie în care învăț!"
ACUM 21 ORE
"Multiplul campion european de juniori, una dintre marile surprize ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo, unde a fost la numai două sutimi de medalia de bronz la 200 metri liber, își va continua cariera la Dinamo. Alături de el va veni și antrenorul Adrian Rădulescu", a precizat clubul.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227755.jpg
Sportivul va fi prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă.
Tânărul înotător român a impresionat la Jocurile Olimpice. El a terminat pe locul 4 în finala probei de natație 200 m liber de la Jocurile Olimpice. Acesta a fost cronometrat cu timpul de 1:44.68, la doar 2 sutimi de secundă de o posibilă medalie de bronz. David Popovici a reușit cel mai bun timp al carierei în această probă, depășind performanța de la Campionatele Europene, când stabilise un nou record mondial, cu timpul de 1:45.26. Tot la Tokyo a prins și finala la 100 de metri.

David are toate șansele să devină cel mai iubit sportiv român

Rezultatele senzaționale ale lui Popovici (e triplu campion european de juniori) au adus multă speranță în inimile românilor, într-un sport în care am contat în ultimii ani doar prin Glință. Așteptările au fost depășite deja de Popovici, care, dincolo de rezultatele sale, e și un copil fantastic. Plin de bun simț, echilibrat, extrem de matur pentru vârsta lui și cu un discurs impecabil, David are toate șansele să devină cel mai iubit sportiv român.
Natație
David Popovici, desemnat înotătărul anului de cea mai prestigioasă publicație de natație din lume
18/11/2022 LA 14:39
Natație
David Popovici, sportivul român al anului 2022 în ancheta GSP. Distincție pe deplin meritată
15/11/2022 LA 21:55