"Peste o săptămână şi jumătate voi pleca la Campionatele Europene în bazin de 25 m. Am o istorie bună la această competiţie, la ultimele două ediţii am câştigat medalia de bronz la 100 m spate. În continuare mă simt destul de încrezător şi foarte sigur pe mine în ceea ce priveşte concursul. Mă gândesc din nou la o medalie", a spus el.
După Europene imediat urmează semifinala Ligii Internaţionale, unde am fost plecat cam toată luna trecută, iar la finalul anului, în decembrie, vor fi Campionatele Mondiale în bazin de 25 de metri de la Abu Dhabi. Sper să închei anul aşa cum îmi doresc | Robert Glință

Glință a alergat pe singura pistă roof top din România

Natație
David Popovici nu are un obiectiv înainte de Mondialele în bazin scurt!"Recordurile vin ca un bonus"
01/12/2022 LA 16:31
Robert Glinţă a participat, vineri, la evenimentul de lansare a a celui mai nou pantof de alergare, HOVR Mega 2 Clone, realizat de Under Armour. Prezentarea a avut loc pe singura pista de alergare roof top din România, situată pe acoperişul clădirilor Campus 6.2 şi 6.3 din Capitală, la aproximativ 42 de metri înălţime.
"Este foarte frumos să alergi la înălţime, când ai o privelişte aşa de frumoasă parcă efortul este mai uşor. Mereu m-a tentat pista de atletism. Chiar dacă aici sunt ca peştele pe uscat, alergarea este un element foarte important în pregătirea mea şi m-a ajutat deosebit de mult în a deveni sportivul care sunt azi", a precizat Glinţă.
Prezent la eveniment, rugbistul clubului Steaua, Tudor Boldor, a declarat la rândul său. "A fost foarte frumos să alerg alături de prietenul meu Robert Glinţă, mai ales pe această pistă unică în România la această înălţime. Distanţele lungi nu îmi plac, cred că asta s-a văzut şi acum, în această cursă. Nouă la rugby ne place să accelerăm pe distanţe scurte, să dăm cât putem în 100 de metri iar apoi ne oprim. Asta pentru că pe noi nu ne ajută alergarea de anduranţă, nicio echipă profesionistă de rugby în ziua de azi nu mai face alergare de anduranţă în timpul pregătirilor".
Sursă: Agerpres
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Natație
David Popovici, pus în gardă de unul dintre cei mai mari rivali: "Mai am două obiective majore"
01/12/2022 LA 11:43
Natație
David Popovici se pregătește de Mondialul în bazin scurt, la Melbourne: "O călătorie în care învăț!"
29/11/2022 LA 13:30