David Popovici s-a luptat cu "rechinii" înotului mondial în proba regină de la Jocurile Olimpice. Sportivul în vârstă de 16 ani a terminat cursa în 48 de secunde și 4 sutimi, la o secundă în spatele medaliatului cu aur, Caeleb Dressel, și s-a clasat pe locul 7.
Pe lângă mesajul în care a notat că are tot ce-i trebuie pentru a progresa și că este motivat să dea totul în continuare și să lupte pentru a deveni din ce în ce mai bun, Popovici a postat și o poză cu descrierea "Subcarpați, totul e făcut cu sudoarea frunții".
Olympic Games
Tokyo 2020 | Înot: Caeleb Dressel, unul dintre eroii Jocurilor Olimpice din această vară
11/08/2021 LA 14:01

Jocurile Olimpice: Record olimpic în finala lui David Popovici la 100 metri liber la Tokyo

Brent Hayden, mesaj superb pentru David Popovici

După finala de la 100 metri liber, Popovici s-a întâlnit cu Brett Hayden, cel mai rapid înotător din istoria Canadei, medalia cu bronz în proba de 100 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.
Sportivul în vârstă de 37 de ani a postat o imagine pe contul său de Instagram, povestind cum a fost abordat de David Popovici și spunând că abia așteaptă să vadă cât de departe va ajunge.
"Acesta este un alt moment memorabil de care am parte la aceste Jocuri Olimpice. David Popovici a venit la mine în sala de mese pentru a-mi spune cât de mult l-am inspirat.
Mulțumesc mult, David, pentru vorbele tale frumoase. Ești un adevărat campion și abia aștept să văd ce o să realizezi de-a lungul carierei tale", a fost mesajul lui Brett Hayden.
David Popovici a reacționat la postarea canadianului, spunând că abia așteaptă să îi fie competitor în proba de 50 de metri liber: "Aceste momente fac ca totul să merite! Abia aștept să concurez cu tine în proba de 50 de metri liber mâine!"
Pentru David Popovici urmează, vineri, seriile de calificare ale probei de 50 de metri liber. Competiția va fi transmisă în direct de Eurosport 1 și Eurosport Player de la ora 13:00.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games
Simona Halep, impresionată de evoluțiile lui David Popovici la Tokyo: "Ne întâlnim în 2024"
05/08/2021 LA 09:22
Olympic Games
Popovici, anunț despre viitorul său după revenirea de la Tokyo! "Nu știu dacă o să rămân în România"
04/08/2021 LA 14:50