Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

David Popovici și-a întâlnit idolul la Jocurile Olimpice! Mesajul campionului din Canada pentru puștiul român

Bianca Dumitru

Publicat 29/07/2021 la 12:33 GMT+3

David Popovici are parte de o experiență incredibilă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Pe lângă faptul că a ajuns în două finale olimpice la doar 16 ani, românul a avut și ocazia de a-și cunoaște o parte dintre idoli.

David Popovici și Brett Hayden

Credit imagine: Instagram

Fără doar și poate, David Popovici nu va uita niciodată ediția din această vară a Jocurilor Olimpice. Românul în vârstă de doar 16 s-a calificat în primele sale finale olimpice, luptându-se cu granzii înotului mondial, și a avut ocazia de a-și cunoaște o parte dintre idoli.
După finala din această dimineață, Popovici s-a întâlnit cu Brett Hayden, cel mai rapid înotător din istoria Canadei, medalia cu bronz în proba de 100 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.
Sportivul în vârstă de 37 de ani a postat o imagine pe contul său de Instagram, povestind cum a fost abordat de David Popovici și spunând că abia așteaptă să vadă cât de departe va ajunge.
"Acesta este un alt moment memorabil de care am parte la aceste Jocuri Olimpice. David Popovici a venit la mine în sala de mese pentru a-mi spune cât de mult l-am inspirat.
Mulțumesc mult, David, pentru vorbele tale frumoase. Ești un adevărat campion și abia aștept să văd ce o să realizezi de-a lungul carierei tale", a fost mesajul lui Brett Hayden.
David Popovici a reacționat la postarea canadianului, spunând că abia așteaptă să îi fie competitor în proba de 50 de metri liber: "Aceste momente fac ca totul să merite! Abia aștept să concurez cu tine în proba de 50 de metri liber mâine!"
Comentariul lui David Popovici la postarea lui Brett Hayden
Brett Hayden și David Popovici vor concura pentru calificarea în semifinalele probei de 50 de metri liber. Competiția va fi transmisă în direct de Eurosport 1 și Eurosport Player, vineri, de la ora 13:00.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo