Fără doar și poate, David Popovici nu va uita niciodată ediția din această vară a Jocurilor Olimpice. Românul în vârstă de doar 16 s-a calificat în primele sale finale olimpice, luptându-se cu granzii înotului mondial, și a avut ocazia de a-și cunoaște o parte dintre idoli.
După finala din această dimineață, Popovici s-a întâlnit cu Brett Hayden, cel mai rapid înotător din istoria Canadei, medalia cu bronz în proba de 100 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.
Sportivul în vârstă de 37 de ani a postat o imagine pe contul său de Instagram, povestind cum a fost abordat de David Popovici și spunând că abia așteaptă să vadă cât de departe va ajunge.
Natație
David Popovici are amintiri cu Djokovic de la Jocurile Olimpice de la Tokyo! "Mi s-a părut drăguț"
06/09/2021 LA 16:05
"Acesta este un alt moment memorabil de care am parte la aceste Jocuri Olimpice. David Popovici a venit la mine în sala de mese pentru a-mi spune cât de mult l-am inspirat.
Mulțumesc mult, David, pentru vorbele tale frumoase. Ești un adevărat campion și abia aștept să văd ce o să realizezi de-a lungul carierei tale", a fost mesajul lui Brett Hayden.
David Popovici a reacționat la postarea canadianului, spunând că abia așteaptă să îi fie competitor în proba de 50 de metri liber: "Aceste momente fac ca totul să merite! Abia aștept să concurez cu tine în proba de 50 de metri liber mâine!"
https://i.eurosport.com/2021/07/29/3186454.png
Brett Hayden și David Popovici vor concura pentru calificarea în semifinalele probei de 50 de metri liber. Competiția va fi transmisă în direct de Eurosport 1 și Eurosport Player, vineri, de la ora 13:00.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games
Simona Halep, impresionată de evoluțiile lui David Popovici la Tokyo: "Ne întâlnim în 2024"
05/08/2021 LA 09:22
Olympic Games
Popovici, anunț despre viitorul său după revenirea de la Tokyo! "Nu știu dacă o să rămân în România"
04/08/2021 LA 14:50