Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nebun de fericire! Reacția uimitoare a unui antrenor după ce eleva sa a învins-o pe Katie Ledecky la Jocurile Olimpice

Irina Aldea

Publicat 26/07/2021 la 20:35 GMT+3

Ziua de luni la Jocurile Olimpice de la Tokyo ne-a oferit momente remarcabile, printre care și reacția unui antrenor care a "înnebunit de fericire" când eleva sa a învins-o pe legendara Katie Ledecky.

highlights-210726_Dean_Boxall_is_happy

Credit imagine: Eurosport

Dean Boxall, antrenorul australiencei Ariarne Titmus, a "înnebunit de fericire" după ce eleva lui a învins-o pe legendara Katie Ledecky și a obținut medalia de aur în proba de 400 metri liber la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Boxall s-a dezlănțuit de-a dreptul la finalul cursei, iar reacția lui a devenit virală.
Titmus, în vârstă de 20 de ani, a furnizat o surpriză uriașă în finala probei de 400 m liber și a învins-o pe vedeta americană Katie Ledecky, care are cinci titluri olimpice în palmares. Antrenorul australiencei a fost de neoprit și și-a dat jos masca dezlănțuindu-se în spatele unei balustrade.
picture

Reacția uimitoare a unui antrenor după ce eleva sa a învins-o pe Katie Ledecky la Jocurile Olimpice

Antrenorul care a "înnebunit de fericire" la Jocurile Olimpice 2020

"Cred că pentru câteva secunde sufletul mi-a părăsit corpul. Am pierdut total controlul la final, nici nu mai știam cum să-mi exprim bucuria. Americanilor poate că nu le plac ieșirile mele, nu știu, dar sunt convins că și ei fac la fel când câștigă ai lor. Nu mă voi abține niciodată. Cred în sportivii mei, iar azi am lăsat toată bucuria să se vadă", a spus Boxall la Tokyo.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo