Dean Boxall, antrenorul australiencei Ariarne Titmus, a "înnebunit de fericire" după ce eleva lui a învins-o pe legendara Katie Ledecky și a obținut medalia de aur în proba de 400 metri liber la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Boxall s-a dezlănțuit de-a dreptul la finalul cursei, iar reacția lui a devenit virală.
Titmus, în vârstă de 20 de ani, a furnizat o surpriză uriașă în finala probei de 400 m liber și a învins-o pe vedeta americană Katie Ledecky, care are cinci titluri olimpice în palmares. Antrenorul australiencei a fost de neoprit și și-a dat jos masca dezlănțuindu-se în spatele unei balustrade.

Reacția uimitoare a unui antrenor după ce eleva sa a învins-o pe Katie Ledecky la Jocurile Olimpice

Olympic Games
Tokyo 2020 | Înot: Caeleb Dressel, unul dintre eroii Jocurilor Olimpice din această vară
11/08/2021 LA 14:01

Antrenorul care a "înnebunit de fericire" la Jocurile Olimpice 2020

"Cred că pentru câteva secunde sufletul mi-a părăsit corpul. Am pierdut total controlul la final, nici nu mai știam cum să-mi exprim bucuria. Americanilor poate că nu le plac ieșirile mele, nu știu, dar sunt convins că și ei fac la fel când câștigă ai lor. Nu mă voi abține niciodată. Cred în sportivii mei, iar azi am lăsat toată bucuria să se vadă", a spus Boxall la Tokyo.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games
Simona Halep, impresionată de evoluțiile lui David Popovici la Tokyo: "Ne întâlnim în 2024"
05/08/2021 LA 09:22
Olympic Games
Popovici, anunț despre viitorul său după revenirea de la Tokyo! "Nu știu dacă o să rămân în România"
04/08/2021 LA 14:50